'IMAMO PLAN B' / Mate Rimac otkrio koja je iznenađenja planirao za prestižni sajam u Ženevi: 'Razočarani smo...'

Image
Foto: Pixsell, Rimac Automobili

Mnogi su proizvođači i izlagači ostali oštećeni zbog otkazivana sajma u posljednji trenutak

28.2.2020.
20:30
Pixsell, Rimac Automobili
VOYO logo

Rimac Automobili i njegov vlasnik Mate Rimac našli su se u nezgodnoj situaciji nakon otkazivanja Međunarodnog sajma automobila u Ženevi. Kompanija je zbog toga ostala bez nekoliko stotina tisuća eura, a vijest o otkazivanju stigla je u trenucima dok su tri vozila na putu prema Švicarskoj.

Ipak, sve to neće usporiti Rimac Automobile, idu snažno dalje u nove pobjede, što se i najavljuje službenim priopćenjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Geneva Motor Show je jedan od desetaka događaja u našem kalendaru za 2020. ali je jedan od najvećih. Zahtijeva veliku produkciju i puno stvari treba posložiti za uspješan event reda veličine Geneva - kompletan štand, automobili, logistika, komunikacija, materijali, naš tim", navode iz Rimac Automobili te nastavljaju:

"Organizacija intenzivno traje posljednjih pet mjeseci. Razočarani smo otkazivanjem jer smo uložili puno truda, vremena i novca u organizaciju sajma na kojem smo trebali predstaviti novosti i ime za C_Two. Ipak, u zadnjih nekoliko dana sve je upućivalo na to da će se show otkazati, ali se odluka odgađala do zadnjeg trenutka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Otkazan automobilski sajam automobila u Ženevi: Podleglo se panici zbog koronavirusa

Image

Otkazan automobilski sajam automobila u Ženevi: Podleglo se panici zbog koronavirusa

Nažalost, mnogi su proizvođači i izlagači ostali oštećeni zbog ovog otkazivanja u posljednji trenutak, ali svjesni su da moraju nastaviti raditi jednakom silinom kao i dosad, ako ne i žešće.

"Puno naših partnera i suradnika iz industrije je u istoj situaciji. Imamo plan B, i ono što je sigurno - "show or no show", mi ne stajemo raditi i dalje. Očekujte novosti u nastavku", obećali su iz jedne od najuspješnijih hrvatskihkompanija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odluka o otkazivanju sajma uslijedila je nakon odredbe švicarskih vlasti o zabrani skupova na kojima se okuplja tisuću ili više ljudi. Naravno, razlog je strah od širenja koronavirusa.

"Svi smo očekivali da će se ovo dogoditi svakog trenutka. Ipak, morali smo učiniti sve kao da će se Sajam održati.Tri automobila trenutno su na putu u Ženevu, ubili smo se od posla. Štand je napravljen, plaćene su ulaznice i smještaj za 40 ljudi i imamo trošak od nekoliko stotina tisuća eura koji su otišli u vjetar. Je*eš ovu histeriju", napisao je vidno razočarani Rimac nakon što je doznao da se sajam otkazuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zasad se u Švicarskoj testiralo više od 500 ljudi, potvrđeno je 14 zaraženih, a laboratoriji su dodatno opremljeni i prošireni kako bi dnevno mogli testirati tisuću osoba.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo