OTKAZAN AUTOSHOW U ŽENEVI / Mate Rimac zbog koronavirusa ostao bez nekoliko stotina tisuća eura: 'Je*eš ovu histeriju!'

Image
Foto: AP Images, Pixsell

Hrvatski poduzetnik kazao je da u ovom trenutku tri automobila putuju prema Ženevi

28.2.2020.
16:28
AP Images, Pixsell
VOYO logo

Zbog koronavirusa otkazan je automobilski sajam u Ženevi koji je trebao biti održan od 5. do 15. ožujka. Mate Rimac je tako izgubio stotine tisuća eura.

Izgubili su i drugi izlagači te sudionici, ali nemoćni su jer su švicarske vlasti odredile da se zabranjuju svi događaji na kojima sudjeluje tisuću ili više ljudi. Uskoro bi mogli zabraniti i one s troznamenkastim brojem sudionika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Otkazan automobilski sajam automobila u Ženevi: Podleglo se panici zbog koronavirusa

Image

Otkazan automobilski sajam automobila u Ženevi: Podleglo se panici zbog koronavirusa

Naravno, Rimac se razljutio i tu je ljutnju podijelio na svom Facebook profilu. I to na engleskom jeziku kako bi došla do što više adresa.

"Svi smo očekivali da se ovo dogodi svakog trenutka. Ipak, morali smo učiniti sve kao da će se Sajam održati.Tri automobila trenutno su na putu u Ženevu, ubili smo se od posla. Štand je napravljen, plaćene su ulaznice i smještaj za 40 ljudi i imamo trošak od nekoliko stotina tisuća eura koji su otišli u vjetar. Je*eš ovu histeriju", napisao je vidno razočarani Rimac, a u komentarima se javilo još podosta poduzetnika s identičnim problemom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki od njih su ostali bez novca kad je otkazan Mobile World Congress (MWC) u Barceloni ranije ovog mjeseca te organizator nije vraćao novac, no hoteli u španjolskom gradu vratili su većinu novca ili ponudili vaučere koji će vrijediti dogodine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda nešto slično bude i u Ženevi pa troškovi ipak ne budu ''stotine tisuće eura'' nego nešto manji. Ali, to ne mijenja činjenicu da se zbog koronavirusa mijenja svakodnevica, makar uzrokovala milijunske troškove.

Zasad se u Švicarskoj testiralo više od 500 ljudi, potvrđeno je 14 zaraženih, a laboratoriji su dodatnoopremljeni i prošireni kako bi dnevno mogli testirati tisuću osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo

Još iz rubrike