tajanstveni bauk / Matić i Opačić dali podršku Milanoviću: 'On je čovjek koji je izvukao zemlju iz krize'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Dok su ministrica Milanka Opačić i ministar Predrag Matić dali svoju podršku Zoranu Milanoviću u utrci za šefa SDP-a, ministar uprave u tehničkoj Vladi Arsen Bauk je ostao misteriozan

14.1.2016.
13:48
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Tehnički ministar branitelja Predrag Matić izjavio je u četvrtak ispred Banskih dvora kako je njegov kandidat za predsjednika na unutarstranačkim izborima u SDP-u Zoran Milanović.

Image
unutarstranačke bitke /

Zaoštrava se utrka za čelo SDP-a: tko podržava Milanovića, a tko Komadinu?

Image
unutarstranačke bitke /

Zaoštrava se utrka za čelo SDP-a: tko podržava Milanovića, a tko Komadinu?

"Skloniji sam Milanoviću, ja sam četiri godine bio u njegovom kabinetu i to je logično. No svakako smatram da bi se svi zainteresirani trebali javiti. Dakle, SDP  je sigurno 'najdemokratičnija' stranka u Hrvatskoj i mnogi bi trebali primijeniti ove metode koje primjenjuje SDP, dakle više kandidata", rekao je Matić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zoran Milanović čovjek koji je zemlju izvukao iz krize", komentirala je kratko potpredsjednica tehničke Vlade i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić upitana koga vidi na čelu SDP-a.

Tehnički ministar uprave Arsen Bauk nije se htio izjasniti za javnost, već je rekao da će o tome sve znati oni koji to trebaju znati. No ipak je priznao kako ima 'kandidata koji mu je miliji srcu'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Orsat Miljenić i Peđa Grbin su već ranije jasno stali na Milanovićevu stranu.

"Nikada to nisam krio. Mislim da između dosad istaknutih kandidata, da je Zoran Milanović daleko bolji kandidat za SDP i za Hrvatsku", kazao je Peđa Grbin, član Glavnog odbora SDP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjetio sam se da je to nešto što što trebam i želim napraviti, i sad sam napravio. Ja o Zlatku mislim sve najbolje, ali, realno, u ovom trenutku jedini netko tko se može vratiti na vlast i dovesti SDP na vlast je Zoran", izjavio je ministar pravosuđa Orsat Miljenić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo