UŽE PREDSJEDNIŠTVO HDZ-a / Medved: 'Razgovarat ćemo o svemu, nema tabu tema'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Večerašnja sjednica je pripreme za sutrašnje Predsjedništvo i Nacionalno vijeće, kratko je rekao Plenković

5.10.2020.
19:52
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik vlade i HDZ-a Andrej Plenković izjavio je u ponedjeljak kako će večeras na užem Predsjedništvu stranke biti riječi o sutrašnjoj sjednici Predsjedništva i Nacionalnog vijeća, dok je njegov zamjenik Tomo Medved poručio kako će razgovarati o svemu te da "nema tabu tema".

Image
u slavoniji /

Plenković o tome bi li HDZ išao u opoziv Milanovića: 'To su neke hipotetske teze koje postoje u eteru'

Image
u slavoniji /

Plenković o tome bi li HDZ išao u opoziv Milanovića: 'To su neke hipotetske teze koje postoje u eteru'

"Večerašnja sjednica je pripreme za sutrašnje Predsjedništvo i Nacionalno vijeće", kratko je rekao Plenković novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov zamjenik u stranci Tomo Medved izjavio je pak da će na sastanku razgovarati o svemu, a na novinarsku pitanje ima li u HDZ-u tabu tema uzvratio je da nema. 

Komentirajući prozivke na račun načelnika općine Rugvice Mate Čička koji je postao saborska zamjena u aferi Janaf uhićenom gradonačelniku Velike Gorice Draženu Barišiću, Medved je rekao kako mu je drago da Čičak transparentno odgovara "na sve otvorene elemente".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Čičak je u ponedjeljak odbacio prozivke kako je općina Rugvica, čiji je načelnik, unatrag dvije godine sklopila milijunski posao s tvrtkom Elektrocentar Petek te kako živi u kući koja nije legalizirana. 

"U konačnici, ta tema ostaje i dalje, on mora dati u potpunosti odgovore na sva pitanja koje javnost od njega očekuje", ustvrdio je Medved.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako već dva tjedna nema glasovanja u Hrvatskom saboru, Medved je istaknuo da je saborska većina snažna dodavši kako je glasovanje pitanje saborskog Poslovnika. Ipak, priznao je, korona iskazuje svoje posljedice.

Upitan o zdravstvenom stanju HDZ-ovog saborskog zastupnika Josipa Đakića koji se zbog zaraze koronavirusom liječi u bolnici te nagađanjima da bi mogao staviti svoj mandat u mirovanje Medved je uzvratio: "Ja sam s njim u kontaktu svaki dan, on je dobro i to me raduje. Vjerujem da će svaki dan izaći iz bolnice. Saborska većina nije ugrožena".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo