Izbori u HDZ-u / Medved u RTL-u Danas prozvao Kovača zbog neodgovornog ponašanja: 'Karneval je završio, neka se uozbilji'

Kandidat za zamjenika predsjednika HDZ-a ističe da je vrijeme da se počne govoriti o programima

25.2.2020.
20:08
VOYO logo

HDZ je u utorak u središnjici u Zagrebu obilježio 30. godišnjicu Prvoga općeg sabora stranke. Obljetnica pada uoči unutarstranačkih izbora u stranci. Kandidat za predsjednika Miro Kovač pozvao je Andreja Plenkovića da povuče kandidaturu jer "HDZ ne može imati vodstvo slično SDP-u".

U razgovoru za RTL Danas, Plenkovićev kandidat za zamjenika predsjednika stranke Tomo Medved rekao je da je takva Kovačeva izjava u najmanju ruku - neozbiljna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predsjednik Vlade, predsjednik stranke dobio je potvrdu više od 40.000 članova stranke za nastavak mandata (misli na potpise potrebne za kandidaturu, op. a.) i gotovo je neshvatjivo da Kovač daje ovako neodgovorne izjave. Pozivamo ga da se uozbilji kao i sve druge kandidate za dužnosti u stranci", rekao je Medved.

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jednom je prozvao Kovača zbog neodgovornog ponašanja i pozvao da se za vrijeme kampanje odgovorno ponašaju: "Neka predstave svoj program i više se usmjere prema ozbiljnim temama, kao što se ozbiljnim temama bave Andrej Plenković i Vlada. Neka barem predstave svoj program".

Na optužbe da Plenković vodi politiku sličnu SDP-u, Medved jasno ističe da "premijer Plenković vodi HDZ onako kako ga je pozicionirao prvi hrvatski predsjednik Franjo Tuđman".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam čemu takve izjave. Karneval je završio, neka se uozbilje i počnu komunicirati svoje programe. Ovakvo komuniciranje i ovakvi nasrtaji ne vode nikamo", poručio je Medved.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo