ujedinila hrvatsku / Mila drugi rođendan dočekala u bolnici u SAD-u: 'Raspoložena je i dobro podnosi terapije'

Image
Foto: Marin Rončević/RTL Direkt/Facebook, Pixsell

Ona bi trebala proći idući tjedan nove pretrage i nakon toga će se vidjeti kakvo je stanje

16.4.2019.
12:58
Marin Rončević/RTL Direkt/Facebook, Pixsell
VOYO logo

Malena djevojčica Mila Rončević, koja je ujedinila Hrvatsku, danas je napunila dvije godine u Children’s Hospital of Philadelphia u kojoj je prošla tri doze kemoterapije i čije liječenje ide po planu, piše Jutarnji list

Kako doznajemo od obitelji, dvogodišnjakinja je dobrog raspoloženja i dobro podnosi terapije. Ona bi trebala proći idući tjedan nove pretrage i nakon toga će se vidjeti kakvo je stanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mila je usred terapije, na teškim lijekovima. Trenutno je dobro i vjerujemo da liječenje napreduje. Sada tek čekamo rezultate da vidimo kakvi su", kratko nam je rekao Marin Rončević, Milin otac.

Milin otac Marin Rončević objavio je na Facebooku javni apel koji se proširio i izazvao lavinu reakcije u koju su se uključili mnogi građani. U samo nekoliko dana prikupljeno je više od 37 milijuna kuna, a cilj je bio 2,8 milijuna koliko košta liječenje u Children’s Hospital of Philadelphia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zajedno sa svojim roditeljima, Mila je otputovala 3. travnja u američku bolnicu, gdje ju je dočekao liječnički tim na čelu s doktorom Aplencom, ekspertom za rijedak oblik leukemije od kojeg je Mila oboljela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo