JURIČAN ZA RTL / ‘Milan Bandić je uveo Zagreb u Europu: On je primjer da je Hrvatska mala zemlja za veliki uspjeh’

Gost RTL Direkta bio je redatelj Dario Juričan

7.5.2020.
22:52
VOYO logo

Po Zagrebu niču jumbo plakati s engleskim natpisima - ''Meet the Mayor'' i ''Meet the Mayors partner'', odnosno upoznajte gradonačelnika i upoznajte gradonačelnikova partnera. Uz fotografije Milana Bandića kako izlazi iz Remetinca i kako se rukuje s Andrejom Plenkovićem. Ne treba puno pogađati da je to nova trolerska akcija našeg predsjedničkog kandidata Darija Juričana.

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘’Hrvatska po prvi put predsjeda Vijećem Europske unije i ja sam htio da Europejci kada dođu u Zagreb upoznaju ljude koji su značajno pridonijeli ovoj Hrvatskoj. Ovo je sigurno čovjek broj jedan, on je uveo Zagreb u Europu – to je Milan Bandić, naš omiljeni gradonačelnik. Ja sam želio da oni vide da je to primjer malog čovjeka koji je uspio – on je jedan mali čovjek koji sad doma ima Fendi namještaj, Schiffini kuhinju od 50.000 eura i koji, između ostalog, je imao najmanje tri tajna stana. Zar to nije najbolji primjer da je ovo mala zemlja za veliki uspjeh?’’, kazao je Juričan za RTL Direkt.

Što se tiče parlamentarne kampanje, poručio je: ‘’Ja ću svakako pomoći gospodinu Milanu Bandiću u njegovom uspjehu na parlamentarnim izborima. Dat ću sve od sebe’’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo