PREDSJEDNIČKA PORUKA / Milanović čestitao Macronu na izbornoj pobjedi nad krajnjom desničarkom: 'Dijelimo niz zajedničkih interesa i odlično surađujemo'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Još tijekom izborne noći, francuskom je predsjedniku čestitku uputio i premijer Plenković

25.4.2022.
13:44
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović uputio je danas čestitku predsjedniku Francuske Republike Emmanuelu Macronu na izbornoj pobjedi i ponovnom izboru na dužnost predsjednika Francuske Republike, stoji u priopćenju Ureda predsjednika.

"Uvjeren sam kako ćete u novom mandatu nastaviti raditi za sveukupni napredak Vaše države i dobrobit svih njezinih građana. Hrvatsku i Francusku vežu prijateljski i saveznički odnosi te naše države dijele niz zajedničkih interesa i uspješno surađuju kako na bilateralnoj razini, tako i u okviru Europske unije, NATO-a i drugih međunarodnih organizacija", naveo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, još tijekom izborne noći, premijer Andrej Plenković također je uputio čestitku novom-starom predsjedniku Francuske. "Iskrene čestitke predsjedniku Emmanuelu Macronu na jasnoj pobjedi na predsjedničkim izborima. To je dobra vijest za Francusku, za Europu i za hrvatsko-francusko strateško partnerstvo i nastavak jačanja naših bilateralnih odnosa”, napisao je Plenković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo