hrvatska veća od hdz-a i sdp-a / Milanović: 'Neka smjene Lozančića ako imaju petlje, on nije ovisan o toj šačici probisvijeta'

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Zoran Milanović poručio je da ej Hrvatska veća i od SDP-a i od HDZ-a. Za Karamarkove izjave da 'kada se priča protiv HDZ-a, priča se protiv vlastitog naroda' je upozorio da podsjećaju na ona vremena kada se govorilo da onaj tko ne voli HDZ, ne voli hrvatski narod.

14.2.2016.
18:14
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

U SDP-u se zahuktava bitka za stranačko prestolje. Oba kandidata za tu funkciju, i aktualni predsjednik Zoran Milanović i njegov 'izazivač' Zlatko Komadina, u kampanji su po Dalmaciji. 

Image
'šUPALJ KAO TIKVA' /

Milanović: 'Ovaj HDZ je katastrofa, Karamarko je u SOA-i skrivio kaznena djela'

Image
'šUPALJ KAO TIKVA' /

Milanović: 'Ovaj HDZ je katastrofa, Karamarko je u SOA-i skrivio kaznena djela'

Komadinu je u stranačkim prostorijama u Splitu ugostio gradonačelnik Ivo Baldasar koji je izbjegao susret s Milanovićem kada je on jučer boravio u gradu pod Marjanom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obojica su kampanju u SDP-u ocijenila - civiliziranom. Zlatko Komadina ustvrdio je da uživa natpolovičnu potporu u SDP-u što je Zorana Milanovića nasmijalo.

"Jedino ako je mislio pobjediti bez natpolovične većine, ali mislim da ima pravo biti optimist. U odnosu na HDZ-ove kampanje, kao vrlo civiliziranu i mekanu ustvari. HDZ-ovci si vade oči, mi znamo pričati svašta u kampanji, ali tu ipak ima više reda", komentirao je danas Milanović iz Tisnog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirajući pismo Milorada Pupovca predsjednici, Milanović je samo kratko odgovorio kako je pisao na krivu adresu.

Upitan očekuje li da će sada, kada je Ranko Ostojić imenovan za šefa saborskog Odbora za sigurnost, doći do brže smjene šefa SOA-e Dragana Lozančića, bivši premijer je odgovorio: "Neka ga smjene ako imaju petlju. To je čovjek koji nije ovisan o toj šačici probisvijeta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"HRT je i nas derao kad smo bili na vlasti i to je njihovo pravo. To je javni servis na koji sam ja imao puno prigovra kao što ih imam i sada, ali to je život. Kao političar moraš otrpjeti te udarce. Ja bih mogao reći obrnuto i reći da HRT radi za HDZ. To su tipične HDZ-ove divlje prijetnje", komentirao je čistku na HRT-u koju najavljuje Tomislav Karamarko.

"On ima pravo reći i da je jedan narod, jedna stranka, jedan vođa. To me podsjeća na ta vremena, kada kaže da onaj tko ne voli HDZ da ne voli hrvatski narod. Ja ću samo reći da je u zadnja dva izborna ciklusa SDP dobio više glasova hrvatskih ljudi, Hrvata. Imam li ja onda pravo reći da onaj tko ne voli SDP ne voli hrvatski narod? Mislim da bi me ovi moji SDP-ovci strpali u luđačku košulju da to kažem . Dakle, Hrvatska je veća od toga, i od HDZ-a i SDP-a", zaključio je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo