neutemeljene tvrdnje / Milanović opovrgnuo Karamarka: 'Tim's Power Point prezentacija nije dala nikakav impuls'

"Prognoza Komisije obuhvaća podatke prikupljene do 22. siječnja, prije prisezanja nove Vlade i izjave Karamarka o zaslužnosti nove Vlade su neutemeljene", istaknuo je šef SDP-a Zoran Milanović

4.2.2016.
20:29
VOYO logo

Čelnik SDP-a Zoran Milanović neutemeljenim je u četvrtak nazvao tvrdnje potpredsjednika vlade i predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka kako je podignuta procjena rasta hrvatskog gospodarstva koju je objavila Europska komisija rezultat 'impulsa' koji je nastupio nakon dolaska nove vlade.

"Tim's Power Point prezentacija nije dala nikakav impuls ovim rezultatima i procjene Europske komisije o rastu hrvatskog gospodarstva s 1,4 na 2,1 posto u ovoj godini govore o radu naše Vlade. Prognoza Komisije obuhvaća podatke prikupljene do 22. siječnja, prije prisezanja nove Vlade i izjave Karamarka o zaslužnosti nove Vlade su neutemeljene", poručio je Milanović na svom službenom Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko tvrdi da su nove ocjene Europske komisije rezultat njihovog preuzimanja države.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je impuls koji je nastao stupanjem na snagu nove Vlade. Ova Vlada očito počinje uljevati povjerenje spremnošću na sve reforme", rekao je tijekom dana šef HDZ-a.

U prognozi Komisije ipak piše da će se oporavak učvrstiti prvenstveno zbog snažnog zamaha u drugoj polovici prošle 2015. Bivši premijer očekivano je oštro odgovorio Karamarku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vladi kojoj treba dva dana da izbaci jednog prijestupnika, ta Vlada sigurno ne uljeva povjerenje. Ukoliko su ti ljudi bili članovi moje Vlade, onda jesu zaslužni. Ali koliko znam, nisu bili članovi", komentirao je danas Milanović.

Najveći uteg oporavku za Bruxelles su visoki dugovi hrvatskog privatnog, ali i javnog sektora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo