anketa na portalu Vijesti.hr / Evo tko je pobjednik RTL-ove debate! 'Kaže da je rat gotov, a priča o ustašama i partizanima'

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Gotovo dva i pol sata predsjednički su kandidati odgovarali na pitanja Damire Gregoret i Ivana Vrdoljaka

30.12.2019.
22:35
RTL
VOYO logo

RTL je uoči drugog kruga predsjedničkih izbora održao sučeljavanje kandidataZorana Milanovića i Kolinde Grabar-Kitarović

Gotovo dva i pol sata predsjednički su kandidati odgovarali na pitanja Damire Gregoret i Ivana Vrdoljaka, a mi smo vas u našoj anketi pitali: tko je pobjednik debate na RTL-u?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

70 posto čitatelja portala Vijesti.hr smatra da je bolji u pokršaju Milanović - Grabar - Kitarović bio - Zoran Milanović. Za aktualnu je predsjednicu glas dalo 30 posto ispitanika.

"Zoran Milanović pokazuje zašto je kao školovani političar najbolji izbor za predsjednika države... Bravo, Zorane!!!", napisala je u komentaru Mirela. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Milanović za predsjednika! Kakva Kolinda, vidjeli smo dosta u ovih 5 godina njezina mandata, najviše iseljenika je otišlo", smatra Doris.

"Za koga će se glasat? Ova kaže da je rat gotov, a priča o ustašama, partizanima, 'braniteljima', a ne o veteranima", napisala je Mikele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je i onih koji su neodlučni: 

"Za Zorana, ne daj Bože, a bogme - ni za Kolindu", stoji u jednom komentaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo