OBRAĆANJE S IBLEROVOG TRGA / Milanović: 'S HDZ-om jednostavno ne možemo - pa u toj koaliciji ima rasista i fašista!'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Iako je jučer izjavio da nema smisla dolaziti na konzultacije s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović s obzirom da nema dovoljnih 76 potpisa, predsjednik SDP-a Zoran Milanović u utorak se poslijepodne ipak pojavio na Pantovčaku

15.12.2015.
16:50
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Iako je jučer izjavio da nema smisla dolaziti na konzultacije s predsjednicom KolindomGrabar-Kitarović s obzirom da nema dovoljnih 76 potpisa, predsjednik SDP-a ZoranMilanović u utorak se poslijepodne ipak pojavio na Pantovčaku.

Nakon sastanaka s predsjednicom nije imao komentara, a kao razlog je naveo činjenicu da ima konferenciju za novinare u prostorijama SDP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarali smo s Mostom dugo i naširoko u najboljoj vjeri. Počeli smo s reformama i to se u međuvremenu negdje izgubilo. Sada se sve svelo na to tko će biti predsjednik vlade i funkcije. Nažalost, to tako biva. Na neke svoje stavove nismo dobili odgovor. Rekao sam da mi ovo sve skupa izgleda kao operacija spašavanja HDZ-a".

"Mi smo u subotu u SDP-u donijeli odluku da nastavimo pregovore s Mostom i da ne možemo u koaliciju s HDZ-om i njegovim koalicijskim partnerima. Zato što naprosto ne možemo. To je koalicija u kojoj ima rasista i fašista koji izražavaju neprihvatljive stavove o drugim vjerama, rasama, religijama... U kojoj ima fašista, ljudi koji su optuženi za teška kaznena djela. S takvima u koaliciju jednostavno nećemo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Presicu predsjednika SDP i prvog čovjeka koalicije Hrvatska raste možete pratiti ovdje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo