NIJE OSTAO DUŽAN / Milanović žestoko po Zekanoviću: 'Ako je zaista imao kokain, trebalo ga je uhititi, ako nije, trebalo ga je strpati u ludnicu'

Image
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

'Taj Plenkovićev glodavac koji je odjednom počeo nešto raditi za novac... Zašto se on okomio na mene, ne znam', kazao je Milanović

27.4.2022.
19:00
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Zoran Milanović sudjelovao je na otkrivanju spomenika žrtvama Holokausta i ustaškog režima. Nakon otkrivanja spomenika Milanović je dao izjavu za medije.

Milanović se osvrnuo na današnji performans Hrvoja Zekanovića

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Taj Plenkovićev glodavac koji je odjednom počeo nešto raditi za novac... Zašto se on okomio na mene, ne znam. Ali da dođe tamo i kaže da netko ima pola kile kokaina? Ako je zaista imao kokain kod sebe, trebalo ga je uhititi, ako nije - trebalo ga je u ludnicu strpati", kazao je.

Govorio je i o komentarima premijera Plenkovića te o BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Plenković je jučer bio nejasan. Očekivao sam da kaže, predsjednik je potpuno poludio, idem na samit NATO-a samo da spriječim to što govori ili je trebao reći da se slaže sa mnom. Nije rekao ništa, to su tipične udbaške smicalice, pa je pustio Zekanovića, herojskog zeca. Znam vrlo dobro što sam rekao. Hrvatska prva. Mi smo predmet omalovažavanja, džeparenja, šikaniranja", kazao je Milanović.

"Ili će Zapad natjerati Izetbegovića da se usvoji civilizirano rješenje u skladu s Daytonom koje će onemogućiti da se Hrvatima kradu glasovi, da se u Dom naroda biraju nehrvati glasovima nehrvata, ili će visoki predstavnik za BiH, čovjek koji je nelegalno tamo došao, to govori i Dodik, ne znam je li Putin govori o tome, ja govorim o tome, nije ga izabralo Vijeće sigurnosti. S obzirom da se upliće u sve, od normativa za gemišt, odjednom nema ništa reći o Zakonu u BiH", kazao je Milanović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Plenković je član Pučke stranke, i neka mu kaže da to provede. Ja ću učiniti sve da se u Hrvatskom saboru pristup u NATO tim državama ne realizira", dodao je.

Kazao je da nema ništa protiv Finske i Švedske, ali kad treba pomoći Hrvatskoj da tih zemalja nema. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije toga ćemo mi učiniti sve da naši vitalni interesi dođu na red. Ako ne žele ući u NATO, onda ništa", kazao je i dodao da ga je prije tjedan dana zvao finski kolega kako bi lobirao.

"Ja ovo radim nerado, ali nemam izbora. Što zbog bezobrazluka i lopovluka političkih elita u Sarajevu, kao i drskosti međunarodnih pregovarača, moram zaštititi ljude. Ako će me zbog toga proglasiti šovinistom - fućka mi se. Hrvatski narod je moj narod. Ovo je država u kojoj treba biti svima dobro", kazao je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo