Zbog RTL Duela / Milanovićev glasnogovornik obrušio se na stožer Grabar-Kitarović: 'Zašto su besramno lagali javnosti?!'

Image
Foto: Igor Soban/Davor Javorovic/PIXSELL

Nedugo nakon završetka debate na pitanje oglasili su se iz oba izborna stožera

31.12.2019.
9:52
Igor Soban/Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je, zbog medijskih upita i izjava iz oba stožera predsjedničkih kandidata o tome tko je tijekom RTL Duela zatražio preskakanje zadnje tematske cjeline i završetak emisije, RTL Televizija objavila da je završetak debate zatražila savjetnica predsjednice Renata Margaretić Urlić, ponovno se oglasio glasnogovornik Zorana Milanovića Nikola Jelić.

"RTL je potvrdio ono što smo sinoć odmah rekli - da stožer Zorana Milanovića NIJE tražio prekdid debate. Prekid je tražio stožer Kolinde Grabar-Kitarović. Zašto su sinoć besramno lagali javnosti?!", napisao je Jelić na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, pred kraj debate Margaretić Urlić, koja je na RTL došla zajedno s članovima njezinog izbornog stožera, ušla je u režiju i zatražila da se "zbog produljenog trajanja i umora predsjednice, debata završi". Na upit urednice emisije je li to službeni stav stožera, gospođa Margaretić Urlić je odgovorila da "dolazi u ime stožera".

Voditelji RTL Duela taj su zahtjev prenijeli predsjedničkim kandidatima Kolindi Grabar-Kitarović i Zoranu Milanoviću, ali im i ponudili mogućnost nastavka debate, na što su oni javno pristali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedugo nakon završetka debate na pitanje oglasili su se iz oba izborna stožera - Ivan Anušić (šef stožera Grabar-Kitarović) i Nikola Jelić.

Najprije je Jelić napisao na Twitteru da "stožer Zorana Milanovića nije tražio nikakvo odustajanje od bloka pitanja u debati RTL-a", a kasnije je nešto slično napisa o Ivan Anušić:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao voditelj izbornog stožera Kolinde Grabar-Kitarović nisam tražio prekid debate."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo