Poruka iz susjedstva / Milanoviću na pobjedi čestitao čelnik HDZ-a BiH Dragan Čović

Image
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL

Čović je rekao kako očekuje da će se budući hrvatski predsjednik zauzimati za napredak BiH prema Europskoj uniji i NATO-u i jačanju dobrosusjedskih odnosa

5.1.2020.
21:58
Denis Kapetanovic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragan Čović, koji je i čelnik HDZ-a BiH, čestitao je Zoranu Milanoviću na pobjedi u izboru za predsjednika Republike Hrvatske. Izrazio je očekivanje da će Milanović podržati euroatlantski put BiH i ravnopravnost Hrvata u toj zemlji.

„U ime žitelja Bosne i Hercegovine i u moje osobno želim Vam uputiti čestitke povodom izbora na dužnost predsjednika Republike Hrvatske. U budućem radu Vam želim mnogo uspjeha u obavljanju predsjedničke dužnosti i predvođenju hrvatske domovine na dobrobit svih njezinih građana“, napisao je Čović u čestitki upućenoj iz Mostara. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI:

Dodao je kako očekuje da će se budući hrvatski predsjednik zauzimati za napredak BiH prema Europskoj uniji i NATO-u i jačanju dobrosusjedskih odnosa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Pozivam Vas da, temeljem Vašeg razumijevanja pozicije hrvatskoga naroda u BiH koje ste iskazali kao predsjednik Vlade Republike Hrvatske, uspješnom suradnjom radimo na daljnjem razvoju i jačanju odnosa Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine te da, ujedinjeni u težnjama čvrstih dobrosusjedskih odnosa i razvijene regije, zajednički radimo na ostvarenju euroatlantskog puta Bosne i Hercegovine“, navodi se u čestitki. 

Izrazio je očekivanje i da će Milanović podupirati ravnopravnost Hrvata u BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Uvjeren sam kako će Vaša državna politika biti predana hrvatskom narodu u Bosni i Hercegovini u cilju zaštite i ostvarenja pune ravnopravnosti i prava konstitutivnog naroda“, dodaje se u čestitki. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo