otvoreno priznanje / 'Mile voli disko': Bandić je na račun građana bio u Beogradu na svadbi Breninog posinka

Spektakularnu utakmicu reprezentacije Bandić sinoć nije gledao jer je u to vrijeme bio u Beogradu na vjenčanju posinka Lepe Brene i to na račun građana

22.6.2018.
18:30
VOYO logo

Jutros na obilježavanju Dana antifašističke borbe u šumi Brezovici zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je izviždan. "Nisam ja to čuo. Ja sam samo ovdje čuo da mi prilaze ljudi da mi zahvaljuju na 7 autobusa koje je grad Zagreb donirao", kazao je Bandić.

A sinoć umjesto zvižduka – Lepa Brena. Jer još sinoć Bandić je bio u Beogradu na svadbi njezinog posinka, sina bivšeg tenisača Slobodana Živojinovića. Na pitanje o čijem trošku je putovao u Beograd, Bandić je spremno odgovorio: "O vašem."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bandić ovoga puta i ne skriva da su njegov privatni odlazak na svadbu u Srbiju platili građani jer je službeni put spojio s privatnom zabavom. Jučer prije svadbe tako se našao s novoizabranim beogradskim kolegom.

"Dođem ja u Beograd i češće, imam i par prijateljica u Beogradu, iznenadili bi se vi, nisam ja tako fin kako izgledam, volim ja Beograd. Ja volim doći u Beograd jer kad dođem na Terazije ili u Knez Mihajlovu kao da sam na Jelačić placu ili na Ilici", kazao je Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerojatno se slično osjeća i u Rimu, gdje je prema prijavi Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa bio 62 puta u zadnjih pet godina. On to opovrgava, ali i slučaj Beograd mogao bi se naći na njihovu stolu.

Predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa Nataša Novaković za RTL je rekla kako se taj slučaj aktivno prati, no da će vidjeti hoće li otvoriti slučaj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja gdje god da dođem na prostor bivše Jugoslavije došao sam kao da sam doma", tvrdi Bandić. Pa je tako turneju po bivšoj državi nastavio i danas. Večeras će biti u Skopju na 55. godišnjici potresa. Umjesto Lepe Brene slušat će Makedonsku filharmoniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo