imao nesreću na motoru / Milinović izašao iz bolnice pa se pohvalio kako kosi travu: 'Ben je tu za slučaj da ne zbrišem na Grobnik'

Image
Foto: Facebook

U nedjelju je pao s motocikla i slomio ključnu kost

3.6.2020.
20:15
Facebook
VOYO logo

Ličko-senjski župan Darko Milinović, koji je u nedjelju na Grobniku pao s motocikla pri brzini od 230 kilometara na sat, pušten je kući iz bolnice.

''Ima Honda motor i Suzuki motor. Ovo je isto kombinacija Suzuki kapa i Honda kosilica možda bolja kombinacija jer s njom ne možeš na Grobnik nego košnja travnjaka... Možda je to ipak bolja kombinacija... Eto društvo ja sam dobro i odradio dan nakon operacije košnju, a Ben je tu za svaki slučaj, da ne "zbrišem" na Grobnik'', napisao je Milinović na Facebooku uz fotografiju na kojoj je sa svojim četveronožnim ljubimcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, nesreće se dogodila u zavoju poznatom kao ''jedinica'', a prema informacijama s Automotodroma Grobnik, Milinović je u zavoj uletio brzinom većom od 200 kilometara na sat. Slomio je ključnu kost i zadobio kontuzije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TEŽAK PAD /

Imamo snimke nesreće! Pogledajte koliko je Milinović sretan što je prošao samo s lakšim ozljedama

Image
TEŽAK PAD /

Imamo snimke nesreće! Pogledajte koliko je Milinović sretan što je prošao samo s lakšim ozljedama

''Teško mi je reći u ovom trenutku zašto, negdje pri brzini većoj od 200, 230 km/h, na kraju ciljne staze mi je prednji kotač proklizao ili zablokirao, ne znam i onda sam pao. Slomio sam ključnu kost i već sam operiran i mislim da bih već danas popodne mogao kući. Oporavak u ovakvim situacijama traje mjesec, dva do pune fizičke aktivnosti, ali što se tiče ključne kosti, dobio sam pločicu i nadam se da ću se za dan-dva prihvatiti aktivnosti župana.

Točno prije dvije godine na isti dan sam, čini mi se, stradao prvi put isto na Grobniku. Ali to je bajkerski sport. Ima dvije vrste bajkera, oni koji su pali i oni koji će pasti. To je sastavnica tog sporta, to je tako. Bajkeri se nikad ne predaju i nikad ne odustaju, malo više pažnje pa će biti valjda bolje'', izjavio je u nedjelju Darko Milinović iz bolničke postelje za RTL.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo