Predomislio se / Milinović nakon sastanka s Plenkovićem ipak povlači proračun koji je sam predložio

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Ličko-senjski župan Darko Milinović oglasio se kratkim priopćenjem

14.6.2019.
17:51
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Ličko-senjski župan Darko Milinović oglasio se kratkim priopćenjem u kojem je najavio povlačenje prijedloga proračuna, a naveo je i razloge za to.


"Nakon jučerašnjeg sastanka s premijerom Plenkovićem i u dogovoru s predsjednikom Skupštine Marijanom Kustićem odlučio sam povući proračun jer nisu isti elementi donošenja proračuna koji su bili aktualni prije gotovo tri mjeseca kada sam proračun predložio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj postojeći proračun bi putem amandmana trebao biti izmijenjen u iznosu većem od 21 milijun kuna (zbog zahtjeva proračunskih korisnika i EU izbora...) te smatram da je korektnije predložiti novi proračun u koji će biti uključeno novih 21 milijun kuna nepovratnih EU sredstava.

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dogovoren je i radni sastanak koji će se održati do srijede (19. lipnja 2019.), kada ću ponovno uputiti proračun članovima Županijske skupštine kako bi uključili i projekte Vlade RH koji idu u cilju razvoja LIčko-senjske županije", stoji u priopćenju koje je objavio N1.

Podsjetimo, nakon što je u četvrtak peti put odgođena sjednica Ličko-senjske županijske skupštine na kojoj se trebao usvojiti županijski proračun, Milinović je u  stigao u Zagreb kako bi postigao dogovor s premijerom o isplati plaća za županijske korisnike jer plaće se bez izglasanog proračuna ne mogu isplaiti. To je premijer Andrej Plenković prihvatio i dao mu traženo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada je Milinović tvrdio i da je proračun, težak 376 milijuna kuna, koji je sada povukao, "najbolji u povijesti Ličko-senjske županije", no ubrzo se predomislio.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo