Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PREDIZBORNA PRIPETAVANJA

Milinović napao HDZ i objavio snimku koja može kompromitirati Jandrokovića

Pustio je snimku na kojoj HSS-ov lokalni čelnik javno govori da ga je šef Sabora osobno zvao oko pozicije na listi

Image
Foto: PIXSELL
Hina/ 25.2.2019. u 15:50
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Bivši HDZ-ov čelnik u Lici Darko Milinović, koji nakon izbacivanja iz stranke na predstojeće izbore za Županijsku skupštinu izlazi kao nositelj liste grupe birača, nazvao je u ponedjeljak konkurentsku listu HDZ-HSU-HSP AS-HSS-HBS skandaloznom, te je novinarima pustio video snimku na kojoj HSS-ov lokalni čelnik javno govori da ga je Gordan Jandroković osobno zvao oko njegove pozicije na listi.

Za Milinovića je javni istup predsjednika županijskog HSS-a Zlatka Fumića na predizbornom skupu HDZ-a i partnera u subotu u Gospiću dokaz je da su listu HDZ-a sastavljali "Jandroković i razni Kapulice", dok ranije, kada je on vodio HDZ, ni Lika niti Ličko-senjska županija "nisu bile ničija marioneta".

Ustvrdivši kako je očito da HDZ na lokalnoj razini nema lidera pozvao je "ponosne Hrvatice i Hrvate Ličko-senjske županije da 10. ožujka daju glas listi Darka Milinovića“, a predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića da ne dopusti izbacivanje iz HDZ-a članova stranke koji su na njegovoj nezavisnoj listi.

"Molim Penkovića da ne dozvoli predsjedniku Županijske organizacije HDZ-a Marijanu Kustiću da isključi iz HDZ-a te ponosne ljude, jer uz njih je i 2022 HDZ-ovaca koji su potpisali moju listu, iako nam je trebalo 600, a ne 2022 potpisa", rekao je Milinović na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Milinović je za 26 članova HDZ-a na njegovoj listi ustvrdio da "nikada u povijesti nisu radili protiv HDZ-a, pa ne rade ni danas", te je upozorio da HDZ-ova lista ne zadovoljava žensku kvotu, jer umjesto najmanje 40 posto žena tamo ih je 22 posto.

Poručio je kako je to zapravo lista HDŽ-a - "Hrvatska diskriminiraj ženu", što njegova lista, na kojoj je 55 posto žena, neće dozvoliti.

Upravo se čita

"Pozivam sve simpatizere HDZ-a da kažu - mi ćemo sami upravljati županijom i nećemo dozvoliti nikome da to radi umjesto nas. Ustani Liko i Ličko-senjska županijo 10. ožujka i podari glas onima koji nisu ničije marionete i koji će slušati svoj domaći hrvatski narod", kaže Milinović.

Hina/ 25.2.2019. u 15:50
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
U KRITIČNOM SU STANJU

RTL doznaje: Uklanjaju se tornjevi katedrale u Zagrebu, vjernici bi se trebali vratiti u nju iduće ljeto

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba