Na temu pobačaja / Ministar Kujundžić: 'Molitva nikome nije naškodila, ali ne treba moliti u krugu bolnice'

Image

Ministar je komentirao i priziv savjesti rekavši da se to po njemu ne kosi s etičkim kodeksom, te da po njemu ginekolog može odbiti raditi taj dio posla

8.3.2017.
8:20
VOYO logo

"Molitva nikome nije naškodila i u tom smislu neka molitelji mole, neovisno o vjeri, ali slažem se s vama kad je riječ o mjestu molitve da to ne treba biti na svim mjestima kao što su krugovi bolnice ili hodnici. Ako najave molitvu, uvijek se može naći neki prostor. Ravnatelji ih mogu uputiti u bolničke kapelice. Moliti se može na planini i u polju, s Bogom se ne razgovara po lokaciji, veza s Bogom postoji uvijek'', rekao je ministar zdravstva Milan Kujundžić za Večernji list.

Ministar je komentirao još i priziv savjesti u medicini kad je o pobačaju riječ, rekavši da se to po njemu ne kosi s etičkim kodeksom, te da po njemu ginekolog može odbiti raditi taj dio posla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na temu novoga zakona o pobačaju, rekao je da po njemu savjetovanje ne treba biti obavezno, jer se restrikcijama ništa ne postiže, već da je dobro ponuditi mogućnost savjetovanja o tome što pobačaj znači u fizičkom i psihičkom smislu, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo