KADA NA VRHU ZGRADE / Ministar okrivio medije što hrvatski vojnici ipak neće dobiti jacuzzi: 'Oni ne žive u luksuzu'

Banožić je kazao da su pojedini mediji nabavu jacuzzija za višekatnicu Hrvatskog vojnog učilišta u Zagrebu predstavili kao - luksuz

25.6.2021.
18:55
VOYO logo

Hrvatski vojnici neće dobiti jacuzzi, odlučio je ministar obrane Mario Banožić. I objasnio da su za to krivi pojedini mediji koji su nabavu jacuzzija za višekatnicu Hrvatskog vojnog učilišta u Zagrebu predstavili kao - luksuz.

"Vojska ne živi u luksuzu već pokušava uspostaviti standarde s kojima se naši vojnici neće posramiti", objasnio je ministar. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naši vojnici ne žive u luksuzu"

Medijima je potom dopustio snimiti najviši kat višekatnice na kojem je Wellness centar od 17 četvornih metara i u kojem se nalaze dva tuša, dva sanitarna čvora, mala sauna te prostor koji je do sada bio namijenjen za jacuzzi. Ta hidromasažna kada MORH bi koštala dodatnih 60 tisuća kuna - no, sada odlazi u povijest.

"Naši vojnici ne žive u luksuzu, čak štoviše naši vojnici se bore da žive u onom standardu, i kad odu negdje ili kad dođu ovdje u posjetu onda znaju da neće se posramiti nečega, jer Hrvatska vojska je vojska koja je pobjednička, vojska koja ima svoje tjelesne spremnosti, svoju opremljenost, i na taj način želim da budu prezentirani", objasnio je ministar Banožić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zgrada od 15 katova projektirana je 2013. i 2014. godine, a bit će završena u jesen, nakon što se za 8,2 milijuna kuna opreme sve prostorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo