težak kraj godine / Ministri Horvat i Marić u Sisku: 'Sredstva iz proračuna nisu jedina, računamo i na europske fondove'

Središnja Hrvatska pretrpila je veliku štetu

31.12.2020.
13:56
VOYO logo

Nakon razornih potresa koji su pogodili središnju Hrvatsku političari ovih dana obilaze unesrećene građane. Ministar financija Zdravko Marić i ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Darko Horvat u četvrtak su posjetili Sisak. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ministar Marić medijima se obrati iz izmještenih prostorija Sisačko-moslavačke županije. Na sastanku su bili župan, gradonačelnici i načelnici potresom pogođenih područja. 

''Ideja današnjeg sastanka, kako smo bili u komunikaciji sa županom Žinićem, jučer nas je vlada imenovala kao članove povjerenstva za raspodjelu i namjenu sredstava koje smo jučer rješenjem iz proračuna iz proračunske zalihe usmjerili prema Sisačko moslavačkoj županiji u iznosu od 100 milijuna kuna'', rekao je ministar Marić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Svi smo svjesni da nažalost da šteta koju je Sisačko moslavačka županija i pojedini gradovi i općine, kao i  građani pretrpjeli je puno veća od ovoga djela, pa ću ponoviti. Sredstva iz državnog proračuna nisu jedina, mi ćemo računati u idućim danima i tjednima fokus ćemo usmjeriti na europske fondove'', kazao je Marić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo