incident nakon sučeljavanja / Ministri ne vide ništa problematično u ponašanju savjetnika predsjednice: 'Rekao je da mu je žao'

Image
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Ministri ne vide ništa problematično u ponašanju savjetnika predsjednice Tomislava Madžara

3.1.2020.
10:07
Josip Regovic/PIXSELL
VOYO logo

Ministar branitelja Tomo Medved izjavio je u petak kako u istupu savjetnika predsjednice Republike Tomislava Madžara nije vidio nikakve problematične scene.

"Ne vidim ja tu nekakve problematične scene, koncentrirajmo se na ono što je bitno, a to je ono što je predsjednica prezentirala u svim ranijim debatama", poručio je Medved uoči sjednice Vlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je također kako nije gledao o čemu se tu radilo. "Gledao sam debatu, nisam kasnije upoznat što se događalo", rekao je.

Predsjedničin savjetnik Tomislav Madžar, nakon sučeljavanja na HRT-u verbalno je napao predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića dok je komentirao propalu tvrtku Kontinental prijevoz osuđenog tajkuna Leona Sulića u čijem je Nadzornom odboru bila Kolinda Grabar Kitarović koja ga je kao predsjednica pomilovala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medved nije htio komentirati taj podatak. "Ne znam detalje o tome", dodao je.

"Podsjetimo se cjelokupnog mandata Grabar-Kitarović koja je vratila Hrvatsku na put kojim ga je vodio Franjo Tuđman, i uvjereni smo u pobjedu u nedjelju, predsjednica će nastaviti svoj mandat", naglasio je Medved.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za jučerašnju debatu predsjedničkih kandidata na HRT-u kaže da je predsjednica dominirala.

"Ozbiljno, odgovorno, usmjereno prema konkretnim odgovorima, i očekujemo da će tako biti i ako večeras bude debata, i pobjeda naravno u nedjelju", ustvrdio je Medved.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetio je kako je danas 3. siječnja, dan kada je prije 20 godina na vlast došla koalicija predvođena SDP-om, tzv. Šestorka. 

"Dvadeset godina sjećamo se 3. siječnja i Šestorke, nismo to zaboravili, kao što nismo zaboravili najlošiju Vladu u novijoj hrvatskoj povijesti, Vladu Zorana Milanovića, a poglavito to nisu zaboravili hrvatski branitelji ovdje na Markovu trgu. Još uvijek je svježe sjećanje njegovih odluka i postupanja prema najranjivijoj populaciji hrvatskih ratnih vojnih invalida", kazao je Medved.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je još kako im suverenost i poznavanje tematike, ozbiljnost, odgovornost, državničko ponašanje i postupanje predsjednice Grabar-Kitarović "daje za pravo i očekuju pobjedu u nedjelju".

Pavić: Zbog Madžara stožer se ispričao Milanoviću

Ministar regionalnoga razvoja i fondova EU Marko Pavić u petak je rekao kako smatra da je incident Tomislava Madžara riješen nakon što se  stožer Kolinde Grabar-Kitarović ispričao Zoranu Milanoviću kojega je Madžar verbalno napao nakon sučeljavanja predsjedničkih kandidata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I gospodin Madžar je rekao da mu je žao, stožer se ispričao. Vjerujem da je time stvar riješena", izjavio je Pavić uoči sjednice Vlade.

"Vjerujem da će predsjednica i večeras biti pobjednička, jučer smo imali odličan skup, bila je odlična debata, vjerujem da idemo u završnicu kampanje i u pobjedu", izjavio je Pavić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zadnje dane kampanje, poručio je, svi moraju "povući za predsjednicu". Vjerujem da će ona svojim nastupom u debatama opravdati povjerenje građana i dobiti novi mandat, istaknuo je Pavić.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo