politički planovi / Mirela Holy najavila mogućnost postizborne koalicije ORaH-a i SDP-a, Bandić će 'koalirati s građanima'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL/Arhiva

Holy je naglasila kako se u ORaH-u prvo tek trebaju izboriti za status parlamentarne stranke te da ulaze u kampanju uvjereni da imaju dobar program i kvalitetne ljude i nadaju se da će građani to prepoznati

28.9.2015.
14:36
Patrik Macek/PIXSELL/Arhiva
VOYO logo

Predsjednica ORaH-a Mirela Holy u ponedjeljak je za moguću postizbornu koaliciju s SDP-om rekla da bi takvo što bilo moguće ako će se dogoditi situacija da će o ORaH-u ovisiti raspisivanje novih izbora, a Milan Bandić za tu je mogućnost rekao da će koalirati "s građanima Hrvatske".

"Nama je u središtu interesa program i javni interes i to znači da mi ne planiramo nikakvu suradnju nakon izbora. Ako će se dogoditi situacija da će o ORaH-u ovisiti raspisivanje novih izbora, mi ćemo sjesti za stol s lijevom opcijom i pokušati dogovoriti sporazum koji će biti potpuno programski usmjeren", rekla je Holy upitana hoće li ORaH poslije izbora koalirati sa SDP-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodala je da će o tome "odlučivati svi članovi i članice stranke na unutarstranačkom referendumu".

Istaknula je kako ne planiraju ići ni u kakvu utrku prema mjestima i mandatima, nego isključivo razraditi program i dinamiku realizacije tog programa u cilju pozitivnih promjena u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Holy je naglasila kako se u ORaH-u prvo tek trebaju izboriti za status parlamentarne stranke te da ulaze u kampanju uvjereni da imaju dobar program i kvalitetne ljude i nadaju se da će građani to prepoznati.

Upitan hoće li koalirati s SDP-om, predsjednik stranke Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je odgovorio da će koalirati s građanima Republike Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S građanima Republike Hrvatske kao što koaliram 16 godina s građanima grada Zagreba", odgovorio je Bandić novinarima na Trgu bana Josipa Jelačića nakon otvaranja 2. izložbeno-prodajne sajamske manifestacije Dani Slavonije u Zagrebu.

Manifestaciju, koja se pod pokroviteljstvom Grada Zagreba održava od 28. rujna do 2. listopada, organizira Udruga branitelja proizvođača Panonija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo