UOČIO GA ZAGREPČANIN / Mišević s policajcem koji je uhitio 'Fantoma s Trešnjevke'. 'Na mjestu dojave ostavio bicikl i mobitel'

Mišević otkriva kako je uhićeni muškarac sustavno pratio i maltretirao jednu ženu dvije godine. Pratio ju do posla

5.5.2022.
19:12
VOYO logo

Uhvaćen je takozvani "Fantom s Trešnjevke", voajer koji je godinama sijao strah po ovoj popularnoj zagrebačkoj četvrti. Pratio je građane, virio kroz prozore pa ih čak i snimao.

Početkom tjedna policiji je dojavljeno da u Ivanečkoj ulici na Trešnjevci muškarac u dvorištu gleda kroz prozor jedne kuće. Uspio je pobjeći prije dolaska policije, ali je brzo prikupljeno mnoštvo korisnih informacija koje su dovele do njegova uhićenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Fantomu s Trešnjevke Boris Mišević razgovarao je s Antoniom Culejem, službenikom PU zagrebačke koji ga je uhvatio, ali i sa Zdenkom Beljom građaninom koji ga je otkrio.

Beljo kaže kako su policajci brzo reagirali, prikupili informacije. Od ranije im je dao snimke i slike kamere iz dvorišta jer je tamo bio nekoliko puta. Na njima je utvrđeno što je nosio, kako je izgledao. "Sat vremena nakon toga dobio sam poruku da ću večeras mirno spavati", ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VIŠE OD DVIJE GODINE /

Policija napokon ulovila 'Fantoma s Trešnjevke'! Harao je dvorištima, gledao žene kroz prozore

Image
VIŠE OD DVIJE GODINE /

Policija napokon ulovila 'Fantoma s Trešnjevke'! Harao je dvorištima, gledao žene kroz prozore

Mišević otkriva kako je uhićeni muškarac sustavno pratio i maltretirao jednu ženu dvije godine. Pratio ju do posla, a Culej se prisjetio kako je sve izgledao na noć uhićenja pa objasnio kako je na mjestu dojave počinitelju ostao bicikl i mobitel, na kilometar od mjesta gdje je uhićen.

Kolega i Culej su, govori, odmah pristupili tim "mračnijim" dijelovima kvarta. U napuštenom prostoru uhitili su "Fantoma s Trešnjevke".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pristupili smo provjeri identiteta, tražili ga da se okrene prema zidu i priveli ga u postaju", istaknuo je.

U konačnici, građanima je savjetovao da u sličnim slučajevima pozovu policiju i ostanu smireni. Uz to, najbolje bi bilo kada bi pokušali zapamtiti što je moguće više informacija o počinitelju jer policiji to uvelike pomaže, zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo