uvjeravali je da kod kuće / 'Mislila sam da ga više nikad neću vidjeti': dijete (3) u vrtiću dali krivoj baki, a njoj ništa nije bilo čudno!

Image
Foto: Ilustracija / Thinkstock

'Ta je baka rekla da je dijete plakalo i nije joj bilo jasno zašto stalno plače, a zbog toga mu nije dobro pogledala lice. Tek kad smo nazvali, shvatila je da je to moj sin, a ne njen unuk'

21.5.2018.
21:30
Ilustracija / Thinkstock
VOYO logo

Nevjerojatna situacija, kakvu ne bi poželjeli nijednim roditeljima, dogodila se u vrtiću Košutica u Ferdinandovcu kraj Đurđevca, piše e-Podravina

Prema izjavi majke Ivane, otišla je po svog trogodišnjeg sina koji ide u jaslice, no odgojiteljica koja je ujedno i ravnateljica vrtića, rekla joj je da ju je pokupila baka. Majci je to bilo neobično, no ipak je otišla kući i pitala svekrvu je li ga pokupila u vrtiću na što joj je odgovorila da nije. Odmah su nazvali policiju. Odjurila je u vrtić zajedno sa šogoricom te sva izvan sebe pretraživala dječje ormariće kako bi mogla ustanoviti čije cipele nedostaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila sam u šoku, nije bi bilo jasno što se dogodilo, dok me ravnateljica uvjeravala da je dijete kod kuće s bakom, a nije bilo. Cipele mojeg sina bile su u ormariću, a patike od jednog mališana, koji je još bio u vrtiću, su nedostajale. Tada smo shvatili da bi to moglo biti to", ispričala je šokirana majka.

Nazvali su mamu djeteta koje je još bilo u vrtiću, a cipela u ormariću nije bilo. Ona je nazvala baku, koja je shvatila da to ipak nije njeno unuče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam kako je to moguće. Ta je baka rekla da je dijete plakalo i nije joj bilo jasno zašto stalno plače, a zbog toga mu nije dobro pogledala lice. Tek kad smo nazvali, shvatila je da je to moj sin, a ne njen unuk", nadodaje majka.

"Srećom, slučaj je brzo riješen, došlo je do zabune i tu nema elemenata kaznenog djela ni prekršaja", izjavio je policijski glasnogovornik za ePodravinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo