KOMENTAR ZORANA ŠPRAJCA / Mislili ste da je vama teško? Kolinda bi opet u Rusiju, ali Plenković je već rezervirao vladin avion

No, možda i veći problem bit će prijevozno sredstvo s kojim predsjednica treba otići u Soči

5.7.2018.
22:54
VOYO logo

Dakle kako smo rekli, velika navijačica hrvatske nogometne reprezentacije Kolinda Grabar Kitarović na utakmicu s Rusijom ide u formi službenog posjeta.

Naime predsjednica, i premijer se nalaze pod prilično velikim medijskim pritiskom da na utakmice hrvatske reprezentacije u Rusiju ni slučajno ne smiju ići na trošak proračuna svog ureda osim ako nije u pitanju nekakav službeni posjet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa da ne bi uzbudio tankoćutne medijske djelatnike  premijer uopće ne ide na utakmicu u Soči a predsjednica je na utakmicu s Danskom išla na svoj račun, s čarter linjom kao i ostali navijači. Ali sad joj se naravno ide i u Soči pa kako je valjda potrošila svoj privatni navijački budžet malo nategnuto je  izmislila nekakav službeni posjet Rusiji u koji ju je kao pozvao premijer Dimitrij Medvedev.

Problem je što je to Medvedev rekao onako načelno, reda radi, kad su se zadnji put vidjeli u Sočiju prilikom posjeta hrvatske delegacije Vladimiru Putinu prije 6 mejseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali kako će u subotu u svečanoj stadionskoj loži sjediti i Medvedev predsjednica ima kakvo takvo opravdanje da će to sjedenje u loži i kurtoazno ćaskanje s Medvedevim u Vip salonu biti taj važni službeni posjet Rusiji.

No, možda i veći problem bit će prijevozno sredstvo s kojim predsjednica treba otići u Soči. Naime za tu subotu premijer je već rezervirao službeni  Vladin Challenger, jer leti u Sofiju na summnit EU, pa je pitanje hoće li se Challenger stić vratiti u Zagreb kako bi pokupio predjednicu za Soči. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eto,  koliko je tu drame, a vi mislite da je Vama teško!     

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo