peđa grbin za rtl / 'Mislim da je svima u Hrvatskoj dosta govora o '41. i '91. i da žele reformu. To je ono što želi i MOST i SDP'

'Mislim da je svima u Hrvatskoj dosta govora o '41. i '91. i da ono što ljude zanima je reforma ekonomije, gospodarskog sektora, javne uprave. To je ono što govori MOST, to je ono što govori i SDP zadnje četiri godine', poručuje Grbin

8.11.2015.
21:17
VOYO logo

U SDP-ovom stožeru je atmosfera sve bolja, a RTL-ov reporter Hrvoje Krešić upitao je člana Glavnog odbora SDP-a Peđu Grbina za komentar o posljednjim izlaznim anketama prema kojima HDZ ipak prelazi u vodstvo nad SDP-om za jedan mandat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što je jasno iz ovih izlaznih anketa jest da su birači u RH odlučili kako nema povratka na staro i rekli NE HDZ-u i njihovim najavama da će osvojiti dvotrećinsku većinu u Saboru. Što se tiče koliko će tko imati konačno mandati, to ćemo znati prvo iza 22 sata te nakon ponoći", poručio je Grbin.

"I SDP i MOST dobili su veliko povjerenje hrvatskih birača koje znači i veliku odgovornost. Mislim da je svima u Hrvatskoj dosta govora o '41. i '91. i da ono što ljude zanima je reforma ekonomije, gospodarskog sektora, javne uprave. To je ono što govori MOST, to je ono što govori i SDP zadnje četiri godine", dodaje Grbin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja se toplo nadam da će svaka koalicija o kojoj će biti govora u Hrvatskoj da to biti koalicija koja će se bazirati na programima, vrijednostima i napretku Hrvatske. Svaka politička opcija koja želi dobro svojoj državi mora razgovarati i sudjelovati u razgovoru koja će ići u tom smjeru", zaključio je Grbin te dodao kako je SDP potvrdio svoju snagu i opravdao povjerenje građana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo

Još iz rubrike