OMETAO SKUP / Mito Kosorici puštao narodnjake pa ga uhitili

Image
Foto: PIXSELL

Vlasnik jedne ribarice u Makarskoj, Tomislav Mravičić - Mito, sa svog je broda puštao narodnjake za vrijeme skupa HDZ-a. To ih je zasmetalo pa su ga prijavili policiji.

28.11.2011.
14:49
PIXSELL
VOYO logo

Tomislav Mravičić - Mito, vlasnik ribarice "Makarski Jadran" priveden je nakon što je sa svog broda puštao narodnjake za vrijeme predizbornog skupa HDZ-a kojem je nazočila i Jadranka Kosor. Prijavili su ga lokalni HDZ-ovci, a policija ga je privela netom prije završetka skupa gdje je bio i Kerumov HGS.

No premijerki su probleme stvarala i Ruža Tomašić čiji je HSP dr. Ante Starčevića također održavao skup. Njihov razglas je bio jači, pa su prilikom dolaska i odlaska Jadranke Kosor puštali pjesme "Chicago" Jure Stublića, Škorin hit "Sude mi" te stihove "Vratite nam što ste krali".

Razglas su isključili samo tijekom premijerkinog govora. HDZ-ovci im nisu mogli ništa jer je i njihov skup bio prijavljen.

Kosor je pričala o predsjedniku Franji Tuđmanu, Domovinskom ratu i ulozi HDZ-a u stvaranju hrvatske države.

Još jednom je napomenula da se želi suočiti s predstavnicima Kukuriku koalicije, ali ne jedan na jedan, već s njih četvoricom. Kako tvrdi, svaki od njih priča drugu priču. Jedan govori jedno, drugi drugo, treći treće, a četvrti koji bi im trebao biti šef šuti, rekla je Kosor.

Na predizbornoj turneji po X. izbornoj jedinici, premijerki su društvo pravili Željko Kerum i Petroslav Sapunar. Jutros su imali skup u Omišu gdje je Kosor naglasila kako nije istina da su joj branitelji odbili da dođe na proslavu 20. obljetnice 142. brigade u Drnišu. Nakon omiša i Makarske, svoju "turneju" nastavljaju u Imotskom, Solinu i Splitu gdje će na Prokurativama održati središnji skup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo