Genijalno / Mladi inovator iz Runovića, Mario Ljubičić predstavio je najnoviji model električnog bicikla – turističkog vodiča

"Ovo je jedan proizvod koji je jednostavan za korištenje, visoke tehnologije i kvalitetnih komponenata", kaže inovator

5.4.2021.
21:22
VOYO logo

Prije dvije godine predstavio je svoj prvi električni bicikl, a sada je krenuo korak dalje.

Mladi inovator iz Runovića, Mario Ljubičić, u rodnom je mjestu otvorio proizvodni pogon u kojem je zaposlio mlade ljude, a predstavio je i novi model električnog bicikla spremnog za svjetsko tržište.

Modro jezero je krško jezero koje se nalazi u samom centru grada Imotskog.

Ovo je najnoviji model električnog bicikla – turističkog vodiča. Genijalac Mario stvarao ga je godinu dana.

"Ovo je po svemu bolje. Po softveru, po elektronici, mobilnoj aplikaciji, bateriji, po izradi našeg okvira, rame. Znači po svim karakteristikama. Ovo je jedan proizvod koji je jednostavan za korištenje, visoke tehnologije i kvalitetnih komponenata", kaže inovator Mario Ljubičić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
o slučaju djevojčice /

Predsjednik Hrvatske komore socijalnih radnika: 'Radimo kvalitetan i odgovoran posao i na 3 slučaja u ovih 12 godina ne možemo govoriti da sustav ne funkcionira'

Image
o slučaju djevojčice /

Predsjednik Hrvatske komore socijalnih radnika: 'Radimo kvalitetan i odgovoran posao i na 3 slučaja u ovih 12 godina ne možemo govoriti da sustav ne funkcionira'

Domet mu je više od 160 kilometara, postiže brzinu od 25 kilometara na sat, a ima i internet

"Uvik sam mu govorio da se ostavi toga svega, ali evo na kraju ja radim u njega. Bilo je na početku teško. Mislim i sad se još učim", kaže Ante Ljubičić, član proizvodnog tima. 

Sedmero zaposlenih na dan proizvede i do deset bicikala, a cilj je 1000 na godinu.

"Znači mi puno to što se radi o, po meni, dosta visokoj tehnologiji. Evo stvarno sam, stvarno mi je drago što sam tu i što radim ovdje", kaže Matej Livajić, član proizvodnog tima. 

Potražnja za ovim izumom već je prešla granice Hrvatske. Krenule su i prve isporuke.

"Planiramo ući na to nizozemsko tržište, mislim imamo već upite. Njemačka, imamo Slovenija, Italija nešto sada pregovaramo", kaže Mario Ljubičić, inovator. 

Ovaj bicikl zainteresirao je i domaće kupce pa ga u svojoj ponudi žele turističke zajednice, hoteli, iznajmljivači. Pogodan je za sve terene, a može se prilagoditi i svakom kupcu.

Najnoviji model oduševljava i Imoćane.

"Ja sam vam preponosna. To je meni primjer di mladost naša triba radit i dalje i da ih podržavaju", kaže Jasna Kusić iz Imotskog. 

"Baš sam bacio đir sa biciklom i kažem vam - to nije bicikla, to je više Formula. Ekstra je, baš mi se sviđa", kaže Ante Rebić iz Imotskog. 

"Imamo jednu švicarsku tvrtku koja je investitor u našoj proizvodnji i mi svakim danom zajedno u sinergiji usavršavamo tehnologiju. I mi smo spremni na pet godina da napravimo i raketu", kaže inovator Mario.

Jer im je, kažu ovi mladi Imoćani, samo nebo granica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo