UOČI OSNIVANJA TVRTKE / Želite domaće namirnice s placa ili OPG-a, a nemate vremena? Mladi inženjer ekologije ima rješenje!

Dok priprema otvaranje vlastite tvrtke, ideju o dostavi za OPG-ove posljednjih pola godine testira volonterski

9.11.2019.
21:20
VOYO logo

U šarenilu voća i povrća koje se nudi na zadarskim tržnicama, mladi inženjer ekologije Ervin Mešanović u poljoprivredi bira samo ponudu lokalnih OPG-ova, ali on ne kupuje za sebe. 

Mešanović domaće, ekološki proizvedene namirnice dostavlja ljudima koji mu se jave preko Facebooka i tako pomaže proizvođačima: ''Želim im ponuditi trenutno jednu bolju uslugu kako bi bolje konkurirali na tržištu jer treba se nositi s velikim centrima, cijenom s obzirom na to da je oni ne mogu korigirati jer oni su svi relativno mali proizvođači. Barem da nudimo ljudima jednu dodatnu uslugu kako bi bili pristupačniji''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok priprema otvaranje vlastite tvrtke, ideju o dostavi za OPG-ove posljednjih pola godine Mešanović testira volonterski: ''Od ovog trenutno nemam nešto pretjerano puno. Mislim, da se ne lažemo, daju ljudi manču bez problema. Nisam imao firmu, nisam imao legalno ništa, ne bi bilo u redu od mene da naplaćujem''.

Među njegovih 50-ak klijenata koji žele kupovati domaće proizvode, a ne stignu na tržnicu, najviše je mladih majki koje znaju što znači zdrava hrana, a tu je i za one koji ne trebaju dostavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mešanović volontira i u Crvenom križu, a pomaže i Udruzi oboljelih od limfoma i leukemije prikupljanjem čepova pomoću kojih se nabavlja sredstva za liječenje. U taj krug sada su uključeni i njegovi klijenti i klijentice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo