zarazna igrica / Mladi Osječani razvili hit igricu koja je u kratkom vremenu osvojila Hrvate

Iza igrice stoji ReRoot, poslovni subjekt čija je osnova zadaća implementacija rješenja za moderne probleme na području IT-a i marketinga

31.3.2018.
16:52
VOYO logo

Osječka tvrtka ReRoot, koja na tržištu postoji tek nešto više od mjesec dana, na tržište je izbacila zaraznu igricu koja je u kratkom vremenu osvojila Hrvate.

"Ovo nam je prvi projekt, a na čije smo rezultate iznimno ponosni! Naime, razvili smo igricu pod nazivom Edgeballs, a već nekoliko dana nakon objave ona je u svojoj kategoriji u Hrvatskoj na 30. mjestu. Konstantno radimo na njenom usavršavanju i implementaciji novih modova koji će ovu, naizgled jednostavnu, igru učiniti još zanimljivijom. Vjerujemo u njen uspjeh zbog pozitivnih povratnih informacija od strane korisnika," kažu ReRootovci i pozivaju vas da isprobate igricu i javite im dojmove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možete ju skinuti putem sljedećih linkova:
Google Play
App Store

Iza igrice stoji ReRoot, poslovni subjekt čija je osnova zadaća implementacija rješenja za moderne probleme na području IT-a i marketinga. Zanimljivo je kako niti jedan djelatnik nije stariji od 30 godina, a kako sami kažu, svjesni su kako promjene kreću od pojedinaca, te se nadaju kako će i oni doprinijeti razvoju Istočne Hrvatske i zapošljavanju mladih ambicioznih i entuzijastičnih pojedinaca, piše SiB.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo