Šokantna priča / Mladi Zadranin tvrdi da ga je policija privela bez razloga i udarali ga pendrekom: 'Meni si biža, e nećeš više'

Image
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL

Ne znajući za što ga se privodi, 20-godišnjak iz Zadra tvrdi da ga je policija tukla i nanijela mu ozljede

28.2.2017.
15:59
Željko Lukunić/PIXSELL
VOYO logo

"Policija me je satima držala u postaji i tukla. Zavezali su me lisičinama za radijator, a jedan policajac me je pendrekom udarao po nogama i leđima", rekao je mladić za Slobodnu Dalmaciju.

Šokantna priča, kazuje 20-godišnjak, počinje u subotu oko 14 sati, kada mu je na vrata pokucala policija, u nastojanju da ga privede. Nakon što su ga bacili na pod, policajac je rekao - "Meni si biža, e nećeš više!" - dok mladiću ništa nije bilo jasno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odvezli su ga u postaju na ispitivanje, a ondje novi šokovi za mladića koji je, priznaje, imao problema s policijom prije sedam godina.

"Čim smo došli u postaju, odvukao me je u hodnik s lijeve strane ulaza u zgradu i ugurao me u zadnju kancelariju u nizu. Lisičinama me je zavezao za radijator i počeo me tući pendrekom derući se na mene da neće njega zajebavati kriminalac", kazao je Zadranin za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je završila smjena dotičnim policajcima, ističe, pustili su ga kući, nakon čega mladić odlazi u bolnicu. Zadobio je modrice zbog fizičkog napada, ustanovili su liječnici.

Poslije povratka kući Zadranin je preko jednog portala saznao mogući uzrok cijele situacije. Dan ranije se, naime, dogodilo razbojstvo, a policija je nesretnog mladića vjerojatno zamijenila za stvarnog počinitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz policije tvrde da ga nisu tukli niti da je on pružao otpor. Kazuju da je 20-godišnjak pozvan na obavijesni razgovor upravo zbog razbojstva, za koje, tvrdi mladić, nije uopće znao da se dogodilo.

- Sve njegove navode o navodnom maltretiranju od strane policije detaljno će istražiti nadležne službe i u skladu s rezultatima o svemu će biti obaviješteno Državno odvjetništvo - kazao je glasnogovornik zadarske policije Elis Žodan za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo