spriječimo zlostavljanje životinja / Monstrumi su među nama, ali mi možemo bolje: vlasnika iz pakla prijavili građani, došla i policija

Image
Foto: Facebook / Noina arka

Policija je zatekla jadnog psa kako nepomično leži na podu. Hitno su zvali Gradski azil i pas je doveden na Veterinarski fakultet gdje je ustanovljeno da su mu slomljene dvije noge

30.3.2018.
16:13
Facebook / Noina arka
VOYO logo

Prije nekoliko sati je u Facebook grupi udruge Noina arka dojavljena grozna priča o Nortonu, psu kojemu su nadjenuli ime nakon spašavanja. Nasreću, priča ima sretan završetak i to upravo zahvaljujući brzim reakcijama građana koji su svjedočili zlostavljanju, ali i institucijama, što Noina arka u svojoj objavi ističe.

Naime, prema opisu događaja, na jučerašnju dojavu građana kako vlasnik premlaćuje psa u zagrebačkom kvartu Trnje na mjesto zločina stigla je i policija. Vlasnik je pritom nestao, a policija je zatekla jadnog psa kako nepomično leži na podu. Odmah je pozvan Gradski azil nakon čega je pas odveden na Veterinarski fakultet. Ondje je ustanovljeno da su mu slomljene dvije noge. Brigu je zasad preuzela udruga Noina arka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potresnu objavu prenosimo u cijelosti:

"Monstrumi su među nama – Trnje!!!!
Na jučerašnju dojavu građana kako vlasnik premlaćuje psa na mjesto zločina (jer ovo jest zločin) hitno je stigla policija. Vlasnik je nestao, a policija je zatekla jadnog psa kako nepomično leži na podu. Hitno su zvali Gradski azil i pas je doveden na Veterinarski fakultet gdje će o njemu skrbiti Noina arka. Kada nam je stigao Norton (tako smo mu dali ime) učinjen je RTG. Zločinac mu je slomio dvije nožice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na faks je potom ponovno stigla i policija te su i oni čuli kakve su posljedice premlaćivanja jadnog Nortona. Sada je Norton dobio udlage, idući tjedan znati će se više. Držite fige da se Norton oporavi. Hvala policiji, odgovornim građanima koji su hitno zvali policiju te Gradskom azilu na brzom i odgovornom postupanju. Jučerašnji slučaj nije samo dokaz da su monstrumi među nama, to je i dokaz da odgovorni građani brzim reakcijama mogu promijeniti stanje. Kako je reagirala policija dovoljno govori i slika. Mijenjajmo svijet nabolje, spriječimo zlostavljanje životinja!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo