službeno očitovanje / Most: 'Činjenica je da nema kaznene odgovornosti, ali Crnoja je preuzeo moralnu i političku odgovornost'

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Zastupnik Mosta Miroslav Šimić naglasio je da Most poštuje sve ono što su hrvatski branitelji napravili za hrvatsku državu i što je napravio Crnoja, ali u ovom trenutku postojala je razina moralne političke odgovornosti koju je on preuzeo

28.1.2016.
20:39
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Zastupnik Mosta Miroslav Šimić rekao je u četvrtak navečer da se Most poštuje i slaže se s odlukom ministra branitelja Mije Crnoje koji je premijeru Tihomiru Oreškoviću dao ostavku na svoju dužnost i tako preuzeo moralnu i političku odgovornost.

Image
orešković: 'Uskoro ćemo naći novog čovjeka' /

Mijo Crnoja više nije ministar branitelja: 'Podnio sam ostavku jer ne želim biti uteg ovoj Vladi'

 "U potpunosti razumijemo da za Crnoju nisu bila jednostavna ova dva dana, a nisu bila jednostavna ni za hrvatsku javnost. Ostavili smo neko vrijeme da utvrdimo sve činjenice i činjenica je da nema kaznene odgovornosti, ali postoje elementi moralne i političke odgovornosti koje je Crnoja odlučio preuzeti", rekao je Šimić novinarima pred Banskim dvorima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naglasio je da Most poštuje sve ono što su hrvatski branitelji napravili za hrvatsku državu i što je napravio Crnoja, ali u ovom trenutku postojala je razina moralne političke odgovornosti koju je on preuzeo. 

Šimiće je istaknuo da je donošenje odluke trajalo dugo jer su htjeli utvrditi sve činjenice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo