'NE SLUŠAJTE GA' / Mrsić uz stravične fotografije odgovorio Pernaru: 'Zahvaljujući cijepljenju, ovo više ne vidimo u stvarnosti'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Ne slušajte Pernara koji preko zdravlja svog djeteta vodi predsjedničku kampanju', poručio je Mrsić.

12.8.2019.
14:24
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Demokrata, liječnik i saborski zastupnik Mirando Mrsić uz potresne fotografije na Facebooku pozvao je građane da cijepe svoju djecu nakon što je saborski zastupnik Ivan Pernar objavio da nije i neće cijepiti svog jučer rođenog sina.  

"Cijepljenje spašava živote, cijepljenje je spasilo milijune života. Budite odgovorni i cijepite svoju djecu. Zaštitite njihovo zdravlje i zdravlje druge djece! Ne slušajte Pernara koji preko zdravlja svog djeteta vodi predsjednički kampanju", napisao je Mrsić na Facebooku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANI ČLANAK

"Zahvaljujući cijepljenju, velike boginje i polimijelitis (na fotografiji) su suzbijene kao i mnoge druge bolesti. Zahvaljujući cijepljenju, ovakve fotografije više ne viđamo u stvarnosti", napisao je Mirando Mrsić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne vjerujemo u imunitet krda niti imamo mentalitet krda"

Podsjetimo, Pernaru se jučer rodilo drugo dijete, sin Noa. "Odbio sam da se djetetu daju ikakva cjepiva jer imam loša iskustva s prvim sinom, a naslušali smo se iz prve ruke svakakvih horor priča od drugih roditelja. Cijepljenje sa sobom nosi rizik koji je za mene i njegovu majku Viktoriju, inače zubaricu, bio neprihvatljiv.

Ne vjerujemo u imunitet krda, niti imamo mentalitet krda. Imamo svoje mišljenje i nemamo namjeru popustit pritisku medija i farmaceutske industrije", napisao je jučer na svom Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo