UMJESTO 25, NA POGREBU BILO 1000 LJUDI / MUP napisao krivi članak pa Holding nije dobio kaznu za Bandićev sprovod: 'Žalit ćemo se Visokom prekršajnom sudu'

Moram priznati da je presuda očekivana, kazala je za RTL Jelena Pavičić Vukičević

13.4.2021.
18:38
VOYO logo

Zagrebački Holding neće biti kažnjen zbog kršenja mjera na sprovodu Milana Bandića jer se MUP pozvao na krive zakonske odredbe!

Općinski prekršajni sud odbacio je optužbe protiv Holdinga iako je na Bandićevom sprovodu bilo više od tisuću ljudi, umjesto dozvoljenih 25. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U obrazloženju stoji kako se Ravnateljstvo civilne zaštite MUP-a dva puta pozvalo na pogrešne zakonske odredbe, odnosno odredbu koja nije kažnjiva. 

Još se ne zna hoće li kaznu dobiti Jelena Pavičić Vukičević, kao odgovorna osoba, koja je za RTL komentirala cijeli slučaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram priznati da je to očekivano, no slično rješenje nisam primila tako da ne bi ništa komentirala već ću kao legalist po rješenju i postupiti", kazala je v.d. gradonačelnice Jelena Pavičić Vukičević. 

MUP će se žaliti

Dobili smo i odgovor MUP-a. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iznenađeni smo odlukom s obzirom da smo do sad uglavnom po zakonu o sustavu civilne zaštite i člancima i stavcima po kojima smo podnosili prekršajne naloge, uglavnom smo dobivali optužujuće presude. Mi ćemo se žaliti Visokom prekršajnom sudu i očekujemo da će on uvažiti našu žalbu", rekao je voditelj Službe za inspekcijske poslove PUZ-a Mladen Vlaić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo