SVE ZBOG KOMENTARA / MUP se oglasio o mladiću koji je vrijeđao policajce na Facebooku: 22-godišnjak pozvan na razgovor

Image
Foto: Zeljko Mrsic/PIXSELL

'Osoba koja se odazvala pozivu za obavljanje razgovora nije uhićena niti se prejudicira njegova krivnja. Navedenim radnjama se, sukladno članku 158. Prekršajnog zakona, utvrđuje je li počinjen prekršaj ili nije', poručili su iz MUP-a

30.6.2017.
17:39
Zeljko Mrsic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je jutros pirveden 22-godišnjak koji je na Facebooku vrijeđao policijske službenike, o slučaju se oglasilo i Ministarstvo unutarnjih poslova. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Policijski službenici Policijske postaje Našice postupali su tijekom današnjeg dana prema traženju II. Policijske postaje Zagreb, a vezano uz obavljanje razgovora s 22-godišnjakom zbog možebitnog počinjenja prekršaja iz članka 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROČITAJTE VIŠE:

>> Policija ga odvela zbog komentara na Facebooku: mladić vrijeđao policajce koji su izvršavali deložaciju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navedeni 22-godišnjak pozvan je i odazvao se pozivu policijskih službenika te dragovoljno pristupio u policijsku postaju na razgovor. Tijekom razgovora iznio je detalje i okolnosti o događaju koji je predmet razgovora te je sačinjen Zapisnik koji je osobno potpisao ne navodeći nikakve primjedbe. Zapisnik će biti dostavljen Policijskoj upravi zagrebačkoj koja će, uzimajući u obzir sve okolnosti, utvrditi postoje li osnove za daljnje postupanje.  

Osoba koja se odazvala pozivu za obavljanje razgovora nije uhićena niti se prejudicira njegova krivnja. Navedenim radnjama se, sukladno članku 158. Prekršajnog zakona, utvrđuje je li počinjen prekršaj ili nije, ukoliko jest tko je počinitelj te se osiguravaju tragovi i predmeti koji mogu poslužiti pri utvrđivanju svih činjenica.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eventualno provođenje daljnjim mjera i radnji je u nadležnosti Policijske uprave zagrebačke."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo