provjerite koga sve traže / MUP zapošljava 208 osoba diljem Hrvatske za Mrsićevih 2.400 kuna

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Ministarstvo unutarnjih poslova zapošljava 208 osoba u različitim policijskim postajama diljem Hrvatske, a u ponudi su poslovi od skladištara oružja do rada na prevođenju u sklopu kabineta ministra

24.8.2015.
18:23
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je Javni poziv pod nazivom Rad, staž i prijevoz - stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa, u kojem traži 208 ljudi u različitim policijskim postajama diljem Hrvatske, a u ponudi su poslovi od skladištara oružja do rada na prevođenju u sklopu kabineta ministra.

Cijeli tekst Javnog poziva pročitajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi koji se žele prijaviti za jednu od pozicija trebaju uz ispunjeni obrazac prijave (na kojoj treba navesti sva radna mjesta za koja se prijavljujete) dostaviti i životopis, dokaz o odgovarajućem stupnju obrazovanja, elektronički zapis, odnosno potvrdu o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, dokaz državljanstva, preslika uvjerenja nadležnost suda o nekažnjavanju, odnosno o tome da se protiv vas trenutno ne vodi nikakav kazneni postupak. Ta potvrda ne smije biti starija od šest mjeseci.

Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se u roku od osam dana, od dana objave Javnog poziva od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, odnosno do utorka, 1. rujna 2015., na adresu: Ministarstvo unutarnjih poslova, Sektor za upravljanje ljudskim potencijalima, Zagreb, Ulica grada Vukovara 33, s naznakom 'Za Javni poziv'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo