završio iza rešetaka / Muškarac u Puli bez položenog vozačkog bježao od policije i vozio automobil u krivom smjeru

Image

Zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o prebivalištu, 46-godišnjak je uhićen i uz optužni prijedlog doveden na Prekršajni sud

30.12.2015.
17:18
VOYO logo

Četrdesetšestogodišnjak koji je u utorak ujutro u Puli bez položenog vozačkog ispita bježao policiji vozeći u pogrešnome smjeru završio je u desetodnevnom zatvoru, izvijestila je istarska policija, koja ga tereti za više prometnih prekršaja.

Prometni policajci pokušali su u utorak oko pet sati na državnoj cesti kod trgovačkog centra na ulazu u Pulu zaustaviti muškarca koji se nissanom vozio iz Loborike prema Labinskoj ulici. No, 46-godišnjak, za kojeg se poslije utvrdilo da nije položio vozački ispit, nije se zaustavio te je nastavio vožnju, i to po kružnom toku u suprotnome smjeru. Nakon toga nastavio je vožnju u zabranjenom smjeru u Mirni, ulici u kojoj su ga policajci zaustavili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o prebivalištu, 46-godišnjak je uhićen i uz optužni prijedlog doveden na Prekršajni sud, koji mu je odredio desetodnevni zatvor, izvijestila je policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo