revijalna vožnja / Na Pelješki most stigla i Nevera. Razvojni inženjer: 'Asfalt je savršen. Sada znamo koliko brzo može voziti'

Image
Foto: RTL

Remić je novinarima otkrio kako su Neverom već testirali most i projurili njime

26.7.2022.
18:19
RTL
VOYO logo

Velika svečanost otvaranja Pelješkog mosta sprema se danima, a započeti će u 19 sati. Među uzvanicima su i predstavnici Rimac grupe, koji će revijalno provozati prvi hrvatski hiperautomobil - Neveru.

"Veliko nam je zadovoljstvo što možemo prisustvovati ovom velikom događaju za  Hrvatsku. Tu smo na otvaranju velikog inženjerskog projekta koji predstavlja značajni napredak za državu. Došli smo sa Rimac Neverom", rekao je uoči otvaranja Matija Remić, glavni razvojni inženjer za Neveru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Krećemo s kopna i kretati ćemo se brzinom od 50 kilometara na sat. To je jedna revijalna brzina kako bismo popratili revijalna događanja, odnosno vatromet", dodao je.

Remić je novinarima otkrio kako su Neverom već testirali most i projurili njime kako bi dobili dojam o ubrzanju koje hiperautomobil na njemu može postići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas ćemo biti pristojni", kazao je u šali, dodavši da je most fantastičan.

"Most je isto jedno čudo inženjeringa. Asfalt je savršen, ono što smo sinoć probali. Bilo je zadovoljstvo probati koja je količina gripa da vidimo koliko ubrzanje možemo postići sa Neverom. Ovo su dva značajna projekta na jednom mjestu koja pokazuje što Hrvatska zapravo može", zaključio je Remić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo