Dan za povijest / Na sjednici Vlade plišani medo zamijenio Karamarka, Petrov se prvi put nasmijao, a Milanović u izbornu utrku ubacio Jimmyja Fontanu

Vlada je danas na sjednici donijela nekoliko važnih odluka. Ali sjednica će u hrvatskoj povijesti zauvijek biti zapamćena po medi

31.8.2016.
22:21
VOYO logo

Vlada je danas na sjednici donijela nekoliko važnih odluka. Dala je jamstvo za kredit Petrokemiji od 200 milijuna kuna i još 100 milijuna je dala za plaćanje izvođača koji obnavljaju kuće preko Fonda za energetsku učinkovitost.

Ali sjednica će u hrvatskoj povijesti zauvijek biti zapamćena po medi koji je sjedio na potpredsjedničkom mjestu Tomislava Karamarka i sasvim ga dobro zamijenio, po ministru Šprlji koji je možda postao prvi roditelj koji je od Vlade dobio 1.000 eura za dijete i po Boži Petrovu koji se nasmijao. Nasmijali su ga novinari asocijacijom iz crtića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istodobno je Zoran Milanović u utrku ubacio dosad nepoznatog Jimmyja Fontanu.

Naime, zagrebački gradonačelnik je zbog skupe gradnje fontana zaradio novi nadimak od šefa SDP-a. Premda je rekao Jimmy, Milanović je očito mislio na Tonyja Montanu, kako Bandića zovu na Radiju 101. Tony Montana je poznati mafijaš kojeg je u Scarfaceu utjelovio Al Pacino, a Jimmy Fontana je talijanski šansonijer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pogledajte u prilogu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo