Toni Turčinov / Načelnik koji je javnim novcem platio račun u bordelu dao ostavku na mjesto županijskog vijećnika

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Turčinov je dao ostavku na mjesto županijskog vijećnika, ali ne i na mjesto načelnika

13.7.2022.
16:18
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

"Kako Vam je poznato internetski portal Telegram.hr danas je objavio članka naslova: Telegram ekskluziv: načelnik Murtera otišao u Austriju u bordel i tamo na službenu karticu Općine potrošio 1560 eura.

U samom članku autor g. Andrej Dimitrijević je selektivno objavio informacije koje najvećim dijelom idu k rušenju mog ugleda i časti, te nanošenju štete meni osobno i mojoj užoj obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jednom ističem kako sam u prethodnom tjednu dobio upite na e-mail od navedenog autora, a na postavljena pitanja istog sam opširno odgovorio i istom dostavio traženu dokumentaciju, a što dostavljam u privitku ovog očitovanja", piše Turčinov u mailu.

Rekao je i da ne želi otkriti s kim je bio, te da je kod plaćanja došlo do pogreške i zamjene kartice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ukazujem kako pročelnica gđa. Turčinov Rameša nije objavila imena i prezimena svih osoba koja su sudjelovala u projektu promocije Općine Murter- Kornati, jer je ista poštovala odredbe Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka i naravno privatnost istih.

Image
Toni Turčinov /

Načelnik koji je javnim novcem platio račun u bordelu dao ostavku na mjesto županijskog vijećnika

Image
Toni Turčinov /

Načelnik koji je javnim novcem platio račun u bordelu dao ostavku na mjesto županijskog vijećnika

Kako sam ranije objasnio, u kasnim noćnim satima došlo je do pogreške, odnosno omaške u plaćanju s obzirom na to da je moja osobna kartica i kartica Općine izdana od strane iste banke i da sam omaškom upotrijebio karticu Općine, umjesto svoje kartice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog navedene pogreške se ispričavam svojim sumještanima i ukazujem na činjenicu da za Općinu Murter- Kornati nije nastala nikakva materijalna šteta, obzirom da sam trošak smještaja platio svojom osobnom karticom, a koji iznos je gotovo identičan iznosu potrošenom u navedenom noćnom klubu", napisao je.

Donio je, kaže, odluku da se povuče iz javnosti te podnio ostavku na mjesto županijskog vijećnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S obzirom na to da je navedeno postupanje bilo rezultate nepažnje i omaške, a nikakve namjere da trošim novac Općine Murter Kornati na neprimjeren način, navedeni put isključivo je planiran kako bi se napravila što bolja i kvalitetnija promocija Općine Murter- Kornati, a kako bi sama Općina u budućnosti, kao i njezini mještani ostvarili bolje turističke rezultate.

Kako bih spriječio daljnje medijske napise i pritiske na svoju obitelj i suradnike donio sam odluku da se povučem iz javnosti, kao i da podnesem ostavku na mjesto županijskog vijećnika u Županijskoj skupštini Šibensko-kninske županije kako ne bih nanosio nikakvu štetu svojim suradnicima i aktualnom županu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavljam dalje raditi na projektima koje smo započeli u Općini Murter Kornati, uz podršku svojih suradnika i sumještana", zaključio je.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo