SINČIĆEVO OBRAĆANJE / 'Najavljujemo borbu do pobjede, oslobodit ćemo našu zemlju'

Nakon što je DIP objavio službene nepotpune rezultate u prvom krugu predsjedničkih izbora, prema kojima je dobio gotovo 17 posto glasova, Ivan Vilibor Sinčić se obratio svojim pristašama i javnosti.

28.12.2014.
22:28
VOYO logo

"Dragi ljudi, ja sam ponosan na vas, napravili smo nemoguće, pokazali smo da se može, a može se zato što se mora. Da nismo mi s našom platformom, s našim ljudima izašli i nametnuli prava pitanja, povratak otetoga i monetarna reforma, to nitko ne bi napravio. I dalje bi bili u onoj kaljuži besmislenih prepucavanja dok nam zemlja propada i narod nam se iseljava. Živi zid to neće gledati, mi najavljujemo borbu, najavljujemo borbu do pobjede. Uzet ćemo ovih naših 300.000 glasova i pretvorit ćemo ih u mandate na parlamentarnim izborima. U parlamentu ćemo ostvariti svoj program, oslobodit ćemo našu zemlju i ostvarit ćemo svoju Hrvatsku kakva je oduvijek trebala biti", rekao je Ivan Vilibor Sinčić nakon čega je uslijedio skandiranje 'Slobodna Hrvatska'.

Nakon toga je Sinčić održao dodatak svom govoru koji više nije bio javan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Evo, da održim govor malo osobniji nakon što je prvi dio izravno prenesen. Hvala na potpori, bez vas sam ja osobno ništa, bez vas je Živi zid - ništa. U prvom mjesecu već imamo neke deložacije i idemo dalje s poslom", dodao je najmlađi predsjednički kandidati koji je ostvario sjajan izborni rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo