ANA ROŠ / Najbolja svjetska chefica stigla je u Zagreb. Otkrila nam je je li teško biti žena u kuhinji te kakvu hranu najviše voli pripremati

Roš je kazala da u svojoj kuhinji uvijek voli koristiti sezonsku hranu, a to joj je posebno bitno kada dolazi u goste

7.4.2022.
20:30
VOYO logo

Ana Roš slovenska je chefica, dobitnica brojnih nagrada i vlasnica restorana s dvije Michelinove zvjedice. U svibnju će gostovati na Weekend Food Festivalu u Rovinju, a tim povodom otkrila nam je je li teško biti žena u profesionalnoj kuhinji.

"Živimo u regiji koja je tradicionalna gdje je žena majka, ona što sve radi i onda još ima karijeru. Kad netko ima težak posao od 16,17,18 sati je jako teško", rekla je Roš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roš je kazala da u svojoj kuhinji uvijek voli koristiti sezonsku hranu, a to joj je posebno bitno kada dolazi u goste.

"Imali smo puno kiše i puno zelenila i onda imamo puno novih stvari s kojima možemo raditi. Dosta toga smo donijeli i sa sobom da pokažemo Zagrebu kako se živi u prirodi", rekla je chefica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pogledajte u prilogu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo