dodjela 13. studenoga / Najbolji radnik i ove godine može osvojiti 100.000 kuna, evo kako do vrijedne nagrade

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Na natječaj prijaviti se mogu sami radnici, ili ih prijavljuje poslodavac, kolege, članovi obitelji, prijatelji

25.9.2020.
8:55
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Dok su nagrade za najboljeg menadžera i poduzetnika u Hrvatskoj učestale i već s popriličnom tradicijom, za izbor najboljeg radnika vjerojatno mnogi ne znaju.

Nagrada se dodjeljuje treću godinu zaredom, a  u ovom koronakriza vremenu posebno je važna jer mnogi radnici privremeno nisu mogli raditi te su se morali prilagoditi 'novom normalnom' što je podrazumijevalo i rezanje plaća ili rad od kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji radnik u Hrvatskoj ponijet će nagradu od čak 100.000 kuna u gotovini. Riječ je o projektu Mali svjetionik kojem je cilj nagraditi barem jednu osobu koja je svojim trudom dirnula druge.

Pokretači su poduzetnici Kristijan Cinotti (Mazars) i Ivan Topčić (Tim Kabel), a suorganizatori Udruga Partner i zaklada Rhema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Za pobjednika tražimo zaposlenika koji svakoga dana pridonosi svojoj okolini tako što poštuje načela rada i poštenja širi pozitivnu energiju i brine za svoje kolege, kako nadređene, tako i podređene'', poručuju organizatori izbora.

Na natječaj prijaviti se mogu sami radnici, ili ih prijavljuje poslodavac, kolege, članovi obitelji, prijatelji, a prijave su do 15. listopada na malisvjetionik.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebna komisija će potom izbor svesti na Top10 kandidata, a javnost će glasati za najboljeg. Dodjela nagrada održat će se 13. studenoga u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo