BIJEG U POBJEDU / Najprije je skrivio prometnu, zatim je umalo pregazio policajca i odjurio, pa na reliju pobijedio

Još se uvijek čeka priopćenje iz policije nakon što su Ogiera pozvali na obavijesni razgovor.

25.4.2021.
19:00
VOYO logo

Sedmerostruki svjetski prvak u rallyju Sebastien Ogier prilikom odlaska na završni krug natjecanja, jutros je sudjelovao u prometnoj nezgodi na zagrebačkoj Aveniji Dubrovnik.
Prema onome što se može vidjeti iz snimke, Ogier je iz srednje trake naglo i čini se bez pokazivača smjera skrenuo u desnu zbog čega je naglo usporio i sudario se s osobnim automobilom koji je tom prilikom pokupio prometni znak i završio na autobusnoj stanici. Ogier je završio s oštećenjem desne strane automobila.

Na drugoj snimci se vidi kako netko iz organizacije pokušava riješiti situaciju s prometnom policijom dok Ožije objašnjava kako mora stići na utrku. Sjeda u automobil i otvorenih vrata kreće, ne reagirajući na pokušaj policajca da ga zaustavi. Policajac se izmaknuo u zadnjem trenutku, očito iznenađen ovakvom reakcijom prvaka relija koji je odjurio na utrku.  Osam sati poslije u dramatičnom raspletu osvojio je Croatia Rally i došao do 51. trijumfa u karijeri. Nakon toga vratio se i na mjesto gdje je skrivio prometnu nezgodu. 

Još se uvijek čeka priopćenje iz policije nakon što su Ogiera pozvali na obavijesni razgovor.  Njegovo osiguranje najavilo ja da će nadoknaditi štetu vozaču s kojim se sudario, koji je, inače njegov veliki fan. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo sam provjerio jesu li svi u redu, i bili su, tako da je to bila dobra vijest. Zatim smo morali sve raščistiti i objasniti da nam to nije nikakav problem pošto moramo nastaviti s utrkom. Provjerio sam i kako je policajac, on je bio sasvim u redu. Razgovarali smo s njim i drago mi je da ćemo i sada ići kod njega da sve raščistimo. On već ima sve naše podatke. Mislim da je došlo do nesporazuma jer policajci nisu pričali engleski jezik", rekao je Sebastien Ogier.

"To smo super riješili, dečko koji je doživio nesreću je inače veliki fan relija, Ogier ga je pozvao večeras na večeru, a on je rekao da nema boljeg načina od toga da upozna jednog od svojih heroja. Tako da mislim da je ispalo super", rekao Daniel Šaškin, predsjednik Organizacijskog odbora Croatia Rallyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo