Komentari 'neobičnih ljudi' / Najvažniji trenuci debate: 'Konobar koji je stalno nosio vodu, Đapićeva kravata...'

Komentari na društvenim mrežama bili su zanimljiviji od debate

19.12.2019.
17:20
VOYO logo

Osim na javnoj televiziji sučeljavanje je bilo zanimljivo pratiti i na društvenim mrežama. Kemija između predsjednice i Darija Juričana, izrazi lica Miroslava Škore, kratko drijemanje Ante Đapića... Ništa nije promaknulo komentatorima na Twitteru.

A mi smo pronašli još zanimljivih komentatora, i to najrazličitijih mogućih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćiro, Mrle iz Leta 3, nemilosrdni Fashion Guru ili Boris Banović, Braco Cigan i Jajan, Ljubiša Preletačević Beli te imaginarni lik koji se kandidirao na izborima u Srbiji.

"Moj slogan za predsjednika ove Lijepe naše Hrvatske bogate bi bio:'Vratimo zube Hrvatskoj! I lijepo bih se smijao da bi svi bili zadovoljni'", rekao je komičar Sead Braco Hasanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali Braco Cigan nije predsjednički kandidat i sinoć mu, kaže, nije bilo do smijeha. Gledao je predsjedničku debatu i nije zadovoljan viđenim.

"Pitao bih ih za što biste se vi kao predsjednik jedne države, u kojem smislu biste se borili za narod? Biste li bili protiv korupcije, protiv pravosuđa? To su glavna pitanja koja su jako važna. Pitao bih ih: 'Kako zaustaviti mlade ljude da idu van.?' Imam ja pitanja. Ja jesam nacionalna manjina, ali imam nešto u glavi zahvaljujući ovom čovjeku iza mene", izjavio je Hasanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Jajan je gledao debatu!

"Zgrozio sam se. Nema nitko pojma, a kamoli predsjednik da bude!", rekao je komičar Vlado Matijević Jajan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

U svojoj političkoj analizi drugi krug prognozira Kolindi Grabar Kitarović i Zoranu Milanoviću, a glasat će za Juričana.

"A ovaj Škoro!! On neka pjeva na estradi. Ja ću ti reći jednu stvar. Za Kolindu ne bih nikad. Ona je loša ženska. Prije svega, ne može jedan predsjednik da se seljaka iz grada u grad", kazao je Jajan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dario Juričan koji želi biti Milan Bandić zbog kreativnih odgovora tijekom večeri bio je najtraženiji na Googleu, a uz njega gledatelji su najviše pretraživali Nedjeljka Babića i Katarinu Peović. Ali Juričan je ostao najspominjanija osoba na društvenim mrežama. Svidio se i Mrletu iz Leta 3.

"Meni je žao, recimo, što se nisam ja prijavio na te izbore jer mislim da bih imao dosta šanse pobijediti jer nisu baš bili neki kandidati. Šou bi sigurno bio odličan. I bilo bi to super pet godina izdr*avanja na Pantovčaku. Baš bih se odmorio i uživao. Među onim bistama... Dodao bih još gole žene", rekao je Damir Martinović Mrle iz rock grupe Let 3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Autor igranog filma "Posljednji Srbin u Hrvatskoj" za Direkt je izdvojio najvažnije trenutke debate.

"Prvi je konobar koji kandidatima stalno nosi piće. Kao da su ovi neke deve, a ne fikusi. Broj dva, to je kravata Ante Đapića koja je neponovljiv modni detalj. I naravno, rasprava o starom hrvatskom pismu, a to je ćirilica. Najveći top u sinoćnjem sučeljavanju bila je aktualna predsjednica jer je imala samo jedan jedini gaf", zaključio je redatelj Predrag Ličina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paralelno uz debatu, društvene mreže su gorjele! Iskre između Grabar-Kitarović i Juričana gledatelji su opisivali kao ''ljubav koja udara često tamo gdje ne treba''. Škorini izrazi lica opisivani su kao: ''Sude mu, a on si je sam presudio!". Neki gledatelji čak tvrde da je Đapićeva kravata ukrala šou. Zato smo za komentar pitali i Fashion Gurua.

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

"Ja bih izdvojio Đapićev čvor na kravati i njegovu veličinu slavonske ravnice. Najveću kravatu koju je mogao naći, to vjerojatno da prekrije svoj pozamašni trbuh", izjavio je modni stručnjak Boris Banović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolinda Grabar-Kitarović kopirala je Melaniju Trump, a ni Juričan nije zaostajao po izboru boja.

"On kao da je sanjao Kolindu i rekao:'Danas ću obući sivo-plavo odijelo da budem što više upasiran s Kolindom'", rekao je Banović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši predsjednički kandidat Miroslav Ćiro Blažević ne skriva simpatije prema aktualnoj predsjednici, a debata ga je, kaže, podsjećala na cirkus.

"Štampa je primijetila da su Kolinda i Milanović bili na stanovitom nivou. Škoro je bio samozatajan jer ga je ona partizanka odmah ubila u pojam. Umjesto da mu to bude galvanizacija, on se posramio. Nisi za predsjednika! Nemaš onaj nužni autoritet da ju satareš u temeljima s puno argumenata, pogotovo kad je počela pričati da je bilo bolje u Jugoslaviji, da je Tito taj!", rekao je bivši predsjednički kandidat Miroslav Ćiro Blažević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Srbije nam se javio i Ljubiša Preletačević Beli, imaginarni lik koji je prije dvije godine na predsjedničkim izborima osvojio nevjerojatnih 300.000 glasova.

"Izdvojio bih od svih njih samo Ivana Pernara koji, ajde ako ništa drugo, nov je i s nekom novom energijom i ako može, daj Bože, da vam pomogne", kazao je Preletačević Beli, bivši predsjednički kandidat u Srbiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A za koga je debata bila uspješna znat ćemo već u nedjelju.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo