VELIKO IZNENAĐENJE IZBORA / Nakon 16 godina vladavine Jambo izgubio Metković!

Image
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Most nezavisnih lista na ovim lokalnim izborima potpuno je demontirao Stipu Gabrića Jambu, koji je slovio za najdugovječnijeg političara ovih prostora

2.6.2013.
21:15
Grgo Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Prvi neslužbeni rezultati lokalnih izbora pokazali su kako građani Metkovića, nakon dugih 16 godina, više na čelu grada ne žele StipeGabrićaJambu.

BožoPetrov (MOST) je dobio 6192 ili 68 posto ukupno izašlih na izbore, dok se Jambo morao zadovoljiti sa 2804 ili 31 posto.

Prema pisanju Jutarnjeg, Most nezavisnih lista na ovim lokalnim izborima potpuno je demontirao Stipu Gabrića Jambu, koji je slovio za najdugovječnijeg političara ovih prostora. Ono što nije pošlo za rukom moćnoj HDZ-ovskoj mašineriji, koja je godinama na različite načine pokušavala detroizirati Jambu uspjelo je skupini političkih autsajdera-novajlija, koji su od prosinca krenuli u političke vode.

Šest mjeseci su aktivno vodili svoju kampanju, a oslonac su im bili novi mediji, internet i društvene mreže na kojima su se povezivali lajkajući jedni drugima pa je tako Facebook stranica Mosta dosegnula gotovo dvije tisuće članova i simpatizera, mahom mlađe generacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo