ODLAZAK LEGENDE / Nakon borbe s dugom i teškom bolesti preminuo Krunoslav Kićo Slabinac

Image
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

Slabinca ćemo zauvijek pamtiti po njegovim hitovima poput Pokloni mi jedan dan, Zbog jedne divne crne žene, Tri slatke riječi

13.11.2020.
8:58
Davorin Visnjic/PIXSELL
VOYO logo

Umro je Krunoslav Kićo Slabinac (76). Glazbenik je preminuo jutros u 6.50 sati u bolničkoj sobi zagrebačkog KBC-a u kojoj je ležao već tri mjeseca.

Pjevač je nekoliko mjeseci bio u zagrebačkom KBC-u jer mu se zdravstvena situacija pogoršala. Kićo je u bolnici početkom kolovoza završio zbog koronarne bolesti koja mu je bila zahvatila krvne žile. Tada tijekom boravka u bolnici Kićo je, nakon operacije, dobio bolničku infekciju. Uskoro nakon toga i upalu pluća. Kada se donekle oporavio od tih bolesti, ispostavilo se da mu se ponovo otvorila rana na prsima, a kada se to saniralo, opet je podlegao upalama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarni glazbenik prošle je godine proslavio pedesetu godišnjicu solističke karijere koja je otpočela kada je 24-godišnji Slavonac nastupio u emisiji Subotom uveče.

Image
HITNO HOSPITALIZIRAN /

Kićo Slabinac doživio moždani udar

Image
HITNO HOSPITALIZIRAN /

Kićo Slabinac doživio moždani udar

U svojoj dugogodišnjoj glazbenoj karijeri Krunoslav Slabinac surađivao je s brojnim autorima glazbe pa su tako između ostalih njegove pjesme potpisivali i Đorđe Novković, Zdenko Runjić, Mario Mihaljević, Arsen Dedić, Maja Perfiljeva, Drago Britvić, Željko Sabol, Kemal Monteno, Hrvoje Hegedušić i još mnogi drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slabinca ćemo zauvijek pamtiti po njegovim hitovima poput "Plavuša", "Pokloni mi jedan dan", "Zbog jedne divne crne žene", "Tri slatke riječi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo